ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Kevin Spacey werkt aan zijn comeback

En, mis jij de House of Cards-personage Frank Underwood?…
door Tsenne Kikke - dinsdag 25 december 2018 19:30

Of Kevin Spacey een goede acteur is, weet ik niet. In elk geval: indien je hem eenmaal hebt zien acteren, kan je hem in al de andere rollen zeer goed herkennen, waaronder de rol die hij hieronder opnieuw vervult.

Na ruim een jaar stilte heeft hij weer van zich op Twitter laten horen. In een video ‘Let me be Frank’ is de 59-jarige acteur te zien als zijn House of Cards-personage Frank Underwood. Spacey lijkt niet alleen een comeback aan te kondigen, maar lijkt ook in te gaan op de beschuldigingen van seksueel misbruik aan zijn adres.

“Ik weet wat jullie willen”, zegt Spacey terwijl hij jou in het filmpje rechtstreeks aanspreekt. “Natuurlijk hebben ze geprobeerd ons te scheiden, maar wat wij hebben is te sterk, te krachtig. We hebben immers alles gedeeld. Ik vertelde jullie mijn diepste, donkerste geheimen. Ik toonde jullie precies waartoe mensen in staat zijn. Ik choqueerde jullie met mijn eerlijkheid, maar ik heb jullie vooral uitgedaagd en aan het denken gezet. Jullie vertrouwden me, hoewel jullie wisten dat jullie dat beter niet deden.

Dit is niet voorbij, wat men ook mag zeggen. Trouwens, ik weet wat jullie willen. Jullie willen me terug. Natuurlijk geloofden sommigen alles en wachtten ze met ingehouden adem tot ik alles zou opbiechten. Ze wilden niks liever dan me te horen verklaren dat alles wat is gezegd waar is en dat ik mijn verdiende loon heb gekregen. Zou het niet makkelijk zijn als het allemaal zo simpel was? Alleen weten jullie en ik dat het nooit zo simpel is, in de politiek noch in het leven.

Jullie zouden nooit het ergste geloven zonder bewijzen, toch? Jullie zouden nooit een overhaast oordeel vellen zonder feiten, toch? Hebben jullie dat gedaan? Nee, jullie niet. Jullie zijn slimmer dan dat.

Ondanks alle animositeit, de krantenkoppen, de afzettingsprocedure zonder een proces, ondanks alles, ondanks mijn eigen dood zelfs, voel ik me verrassend goed. Elke dag groeit mijn vertrouwen dat jullie binnenkort de volledige waarheid zullen kennen. Wacht even, nu ik eraan denk: jullie hebben me nooit echt zien sterven, toch? Conclusies kunnen zo misleidend zijn. Missen jullie me?”

Let me be Frank: Frank Underwood...

Ja!... Spiritualia is er speciaal voor jou; dit, dankzij enkele sponsors!

Maar, er is nog immer nood aan meerdere sponsors - vooral, omdat 2019 voor de deur staat. Niet enkel en alleen om de zware kosten te helpen dragen, maar vooral om met-ter-tijd een budget te vergaren waardoor deze website naar buiten toe beter kan worden gepromoot.. En, sponsoren kan al vanaf 1 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link.

Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf via Zoek&Vind aanmelden. En jawel: als je geen behoefte hebt aan klandezie of naambekendheid kan het natuurlijk ook volledig gratis, zolang deze website blijft bestaan. Denk daarbij: "Dankzij die enkele sponsors..." :-)

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2019 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht