ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Dossier Ouderschap: Hoe een kind een mens in verlegenheid kan brengen…

Hoe de letter 's' een groot verschil kan uitmaken.
door Tsenne Kikke - donderdag 6 december 2018 17:45

Een klein, poeslief meisje bezorgde haar vader de schrik van zijn leven nadat hij een telefoontje verkreeg van haar schoolmeester.

Neen, ze had tijdens het afleggen van een examen niet van haar buurman afgekeken, ook niet dat ze de les had verzuimd, maar gewoonweg omdat ze een controversiële waarheid over het huiselijke leven had geopenbaard, zijnde: haar ouders groeiden wiet.

Op de vraag of hij daarop aan de telefoon een antwoord kon geven, wist hij niet wat te vertellen, maar beloofde wel dat hij eens met zijn dochtertje zou spreken.

Toen hij haar ermee confronteerde, bleef ze bij haar mening, en ging er zelfs mee akkoord het aan te tonen.

Volg haar op de voet...

Daarna legde de vader aan haar uit dat wat zij aantoonde geen weed is, maar weeds.

Ja!... Spiritualia is er speciaal voor jou; dit, dankzij enkele sponsors!

Maar, er is nog immer nood aan meerdere sponsors - vooral, omdat 2019 voor de deur staat. Niet enkel en alleen om de zware kosten van deze website te helpen dragen, maar vooral om met-ter-tijd een budget te vergaren waardoor de website naar buiten toe beter kan worden gepromoot, en dus nog een véél groter publiek zal kunnen aantrekken, inclusief meerdere interessante vrijwillige bloggers, misschien. En, sponsoren kan al vanaf 1 euro - maar, hoe meer nulletjes achter het cijfer hoe beter! :-) Meer info, of interesse?.... Klik op deze link.

Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf via Zoek&Vind aanmelden. En jawel: als je geen behoefte hebt aan klandezie of naambekendheid kan het natuurlijk ook volledig gratis, zolang deze website blijft bestaan. Denk daarbij: "Dankzij die enkele sponsors..." :-)

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2019 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht