ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Basketbalspeler Stephen Curry gelooft niet in de maanlanding…

… en, daarom nodigde NASA hem uit.
door Tsenne Kikke - donderdag 13 december 2018 14:44

Het is niet omdat iemand een bekende basketbalspeler, voetballer, professor, of wat dan ook is, dat die persoon met een hogere vorm van bewustzijn rondloopt. Zelfs met het gewone waakbewustzijn kunnen mensen dwalen; gewoonweg, omdat ze geloof hechten aan de inhoud van hun hersenen. Bijvoorbeeld...

De Amerikaanse basketballer Stephen Curry, drievoudig NBA-kampioen met 'Golden State Warriors' en rolmodel voor vele kinderen, gelooft niet dat er ooit mensen op de maan hebben gewandeld. Zo vertelde hij aan zijn ploegmaats dat hij niet in de maanlanding gelooft, en dat het allemaal een samenzwering zou zijn. De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA nodigde hem daarop uit om een kijkje te komen nemen in het ruimtevaartcentrum.

"We zouden heel gelukkig zijn als meneer Curry, de volgende keer als zijn ploeg tegen de Houston Rockets speelt, een bezoek brengt aan onze laboratoriums in het Lyndon B. Johnson Space Center in Houston," verklaarde NASA-woordvoerder Allard Beutel.

"We hebben honderden kilo’s maanstenen opgeslagen, en ook alle gegevens van de Apollo-missies. Als hij ons komt bezoeken, kan meneer Curry met eigen ogen zien hoe we 50 jaar geleden op de maan geland zijn, en wat we nu doen om ook in de toekomst nog terug te keren naar de maan en er te blijven," verklaarde hij verder.

Natuurlijk zullen die zogenaamde 'nepmaanstenen' die man niet kunnen overtuigen. Bovendien is het niet de eerste keer dat NASA af te rekenen krijgt met ‘non-believers’ van de maanlanding. Op haar website heeft NASA daarom een aparte pagina gewijd aan iedereen die niet gelooft dat er ooit een astronaut voet aan grond heeft gezet op de maan. Volgens NASA zijn de felicitaties van grote vijand Rusland na de maanlanding het beste bewijs dat het echt heeft plaatsgevonden.

Stephen Curry heeft op Twitter op de uitnodiging van NASA gereageerd met een glimlachende emoticon met zonnebril. Zou je iets anders van dat menstype verwachten?... :)

En, dat de Chinezen zeven dagen geleden een sonde naar achterkant van de Maan lanceerden, zal voor elke ‘non-believer’ ook wel nepnieuws zijn geweest.

Och, wat doen we met zulke mensen? Wat Stephen Curry betreft: laat hem gewoonweg een beetje basketballen, en hieronder kan je er een tof debat over volgen...

Ja!... Spiritualia is er speciaal voor jou; dit, dankzij enkele sponsors!

Maar, er is nog immer nood aan meerdere sponsors - vooral, omdat 2019 voor de deur staat. Niet enkel en alleen om de zware kosten van deze website te helpen dragen, maar vooral om met-ter-tijd een budget te vergaren waardoor de website naar buiten toe beter kan worden gepromoot, en dus nog een véél groter publiek zal kunnen aantrekken, inclusief meerdere interessante vrijwillige bloggers, misschien. En, sponsoren kan al vanaf 1 euro - maar, hoe meer nulletjes achter het cijfer hoe beter! :-) Meer info, of interesse?.... Klik op deze link.

Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf via Zoek&Vind aanmelden. En jawel: als je geen behoefte hebt aan klandezie of naambekendheid kan het natuurlijk ook volledig gratis, zolang deze website blijft bestaan. Denk daarbij: "Dankzij die enkele sponsors..." :-)

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht