ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Hoe gezond is gezond leven?

Ben jij ook een gezondheidsfreak?…
door Tsenne Kikke - donderdag 8 november 2018 16:01

De vraag was: 'Hoe gezond is gezond leven?'... Luister een negental minuutjes naar een persoon die erover kan meespreken, en wel op en humoristische manier.

Zijn naam is A.J. Jacobs. Een heel jaar lang volgde hij alle gezondheidsadviezen die hij maar kon vinden - van het aanbrengen van zonnebrandcrème, het dagdagelijkse ontsmetten van zijn gsm, tot het dragen van een fietshelm tijdens het winkelen. Op het TEDMED-podium bracht hij aan het aanwezige publiek verslag uit over de verrassende dingen die hij daaruit had geleerd, waaronder: hoe gezonder hij leefde, hoe meer hij ondervond dat die leefwijze hem aan het doden was.

Ja!... Spiritualia is er speciaal voor jou; dit, dankzij enkele sponsors!

Maar, er is nog immer nood aan meerdere: niet enkel en alleen om de zware kosten van deze website te helpen dragen, maar vooral om met-ter-tijd een budget te vergaren waardoor de website naar buiten toe beter kan worden gepromoot, en dus nog een véél groter publiek zal kunnen aantrekken, inclusief meerdere interessante vrijwillige bloggers, misschien. En, sponsoren kan al vanaf 1 euro - maar, hoe meer nulletjes achter het cijfer 5 hoe beter! :-) Meer info, of interesse?.... Klik op deze link.

Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf via Zoek&Vind aanmelden. En jawel: als je geen behoefte hebt aan klandezie of naambekendheid kan het natuurlijk ook volledig gratis, zolang deze website blijft bestaan. Denk daarbij: "Dankzij die enkele sponsors..." :-)

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2019 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht