ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Het verhaal van de niet-aflatende zoektocht van een knaagdier naar geluk en vervulling

Voor sommige mensen kan het leven een waarachtige ratrace zijn teneinde gelukkiger te worden.
door Tsenne Kikke - dinsdag 6 november 2018 16:36

Heel veel mensen streven alsmaar het aangename na, waardoor het onaangename automatisch op een angstvallige manier wordt vermeden. Vanuit hun bewustzijnsniveau richten ze hun leven dan ook zo in, dat ze gelukkig en tevreden zijn met de omstandigheden waarin ze vertoeven. En, zelfs indien één van hen heel toevallig ontwaakt - al was het maar voor een onderdeel van een seconde -  en daarbij mocht ervaren dat zijn leven alles behalve oké is, is hij er dermate mee vertrouwd dat hij dat leventje koste wat kost niet wil prijsgeven. Dan maar slecht, als het maar op een vertrouwelijke manier overkomt.

Natuurlijk is het leven dat mensen in Japan, China, de Verenigde Staten, het Zwarte Afrika, en zo meer, leiden niet te vergelijken met dat van in onze gewesten, godzijdank. Maar toch zul je in staat zijn om uit onderstaande beelden zaken te halen die op ons van toepassing kunnen zijn...

Tracht dus op een heel bewuste manier minstens 10 overeenkomsten te vinden. Want, het is niet omdat de omstandigheden het niet afdwingen, dat er in onze streken geen mensen zijn die met dezelfde aangeboren geaardheden en aangekweekte karaktertrekken rondlopen. Geniet van de zoektocht! :-)

Ja!... Spiritualia is er speciaal voor jou; dit, dankzij enkele sponsors!

Maar, er is nog immer nood aan meerdere: niet enkel en alleen om de zware kosten van deze website te helpen dragen, maar vooral om met-ter-tijd een budget te vergaren waardoor de website naar buiten toe beter kan worden gepromoot, en dus nog een véél groter publiek zal kunnen aantrekken, inclusief meerdere interessante vrijwillige bloggers, misschien. En, sponsoren kan al vanaf 1 euro - maar, hoe meer nulletjes achter het cijfer 5 hoe beter! :-) Meer info, of interesse?.... Klik op deze link.

Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf via Zoek&Vind aanmelden. En jawel: als je geen behoefte hebt aan klandezie of naambekendheid kan het natuurlijk ook volledig gratis, zolang deze website blijft bestaan. Denk daarbij: "Dankzij die enkele sponsors..." :-)

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2020 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht