ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Indien je iemands aandacht zou kunnen controleren… wat zou je er dan mee doen?

Apollo Robbins is een artiest, spreker, consultant en één van 's werelds toonaangevende experts op het gebied van zakkenrollen en misleiding.
door Tsenne Kikke - maandag 8 oktober 2018 21:54

Over de kunst van misleiding... 

Geprezen als de grootste zakkenroller ter wereld bestudeert de 44-jarige Apollo Robbins de eigenaardigheden van het menselijk gedrag - dit, terwijl hij jouw horloge steelt. Het tijdschrift 'Forbes' noemde hem 'een listige manipulator van bewustzijn'.

In een hilarische demonstratie, ditmaal in het Nederlands ondertiteld, laat Robbins in onderstaand filmpje, met een duurtijd van minder dan negen minuten, zien hoe de gebreken van ons waarnemingsvermogen en bewustzijn het mogelijk maken om iemands portemonnee te ontfutselen, om die dan eventueel op de schouder van de eigenaar ervan achter te laten; dit, terwijl de persoon er zich niet van bewust is...

Hoe steel je iemands polshorloge, portefeuille of gsm?

Ja!... Spiritualia is er speciaal voor jou; dit, dankzij enkele sponsors!

Maar, er is nog immer nood aan meerdere: niet enkel en alleen om de zware kosten van deze website te helpen dragen, maar vooral om met-ter-tijd een budget te vergaren waardoor de website naar buiten toe beter kan worden gepromoot, en dus nog een véél groter publiek zal kunnen aantrekken, inclusief meerdere interessante vrijwillige bloggers, misschien. En, sponsoren kan al vanaf 1 euro - maar, hoe meer nulletjes achter het cijfer 5 hoe beter! :-) Meer info, of interesse?.... Klik op deze link.

Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf via Zoek&Vind aanmelden. En jawel: als je geen behoefte hebt aan klandezie of naambekendheid kan het natuurlijk ook volledig gratis, zolang deze website blijft bestaan. Denk daarbij: "Dankzij die enkele sponsors..." :-)

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2019 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht