ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Dossier Gezondheid: dr. Farrah Agustin-Bunch was verplicht haar centrum te sluiten!

Indien je nog nooit van dr. Farrah Agustin-Bunch hebt gehoord, is nu het moment…
door Tsenne Kikke - dinsdag 11 september 2018 15:00

De Filipijnse regering voerde vorige maand een gewapende overval uit op een kliniek gebaseerd op alternatieve geneeswijzen. Honderden patiënten werden op straat gezet, en dr. Farrah Agustin-Bunch, de eigenares ervan, moest vluchten nadat haar familieleden met de dood werden bedreigd.

Zij staat wijd en zijd bekend voor het feit dat ze kankerpatiënten - 7 dagen per week, inclusief op feestdagen - tracht te helpen zonder tussenkomst van toxische chemotherapie, radiotherapie of chirurgie.

Dr. Farrah Agustin-Bunch: een introductie... - aanhoor haar!

Zijzelf is een gediplomeerde arts met meer dan drie miljoen volgers op haar Facebook-pagina. Ze bevordert voedingstherapieën, en haar hoofdmotto is:

"Wanneer het dieet verkeerd is, zijn medicijnen van geen enkel nut.
Wanneer het dieet correct is, zijn medicijnen overbodig."

Vanwege haar pleidooi voor natuurlijke geneeswijzen werd ze gedemoniseerd, geterroriseerd en nu doodgezwegen door pro-farmaceutische mensen en bedrijven die samenwerken met de FDA van de Filipijnse regering

Hieronder hoor je ze zowel in het Engels als in haar eigen taal bezig, terwijl ze haar patiënten raad geeft en vragen beantwoordt...

"Vandaag de dag zijn de levens van mijn kinderen, mijn patiënten en ik bedreigd als ik open blijf", schreef ze op een Facebook-bericht van 19 augustus. "Ik moet tijdelijk sluiten voor de veiligheid van mijn kinderen en patiënten. Dit breekt mijn hart... "

Haar korte toespraak dd. 19/8/2018

Sponsoren kunnen we haar niet. Van de tienduizenden bezoekers waren er tijdens onze oproepen dd. dec 2017/jan 2018 amper een 20-tal lezers die bereid waren een steentje bij te dragen. Sindsdien is er praktisch niemand bijgekomen :-)

______________________________________________________________________________________

Ja!... Spiritualia is er speciaal voor jou; dit, dankzij enkele sponsors!

Maar, er is nog immer nood aan meerdere: niet enkel en alleen om de zware kosten van deze website te helpen dragen, maar vooral om met-ter-tijd een budget te vergaren waardoor de website naar buiten toe beter kan worden gepromoot, en dus nog een véél groter publiek zal kunnen aantrekken, inclusief meerdere interessante vrijwillige bloggers, misschien. En, sponsoren kan al vanaf 1 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link.

Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf via Zoek&Vind aanmelden. En jawel: als je geen behoefte hebt aan klandezie of naambekendheid kan het natuurlijk ook volledig gratis, zolang deze website blijft bestaan. Denk daarbij: "Dankzij die enkele sponsors..." :-)

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2022 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht