ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Mevrouw, hoe ziet jouw huid er mét en zonder make-up uit onder een microscoop?

Onder een microscoop ziet jouw huid er natuurlijk ietwat anders uit…
door Tsenne Kikke - donderdag 14 juni 2018 20:10

De meeste dingen die je onder een microscoop aanschouwt, kunnen er verschrikkelijk uitzien. Zo doen vrouwen er goed aan om vooral niet van té dichtbij naar de resultaten van hun make-up te kijken. Maar, beautyblogger Tina Yong uit het Australische Sydney doorbrak die regel op haar YouTube-kanaal, en vergeleek haar eigen huid mét en zonder make-up onder de microscoop. Uiteindelijk viel alles zeer goed mee.

“Ik heb die microscoop voor misschien 10 à 20 dollar gekocht en dit ding kan tot 1.000 keer inzoomen,” zei ze, en ging er meteen mee aan de slag. Ze begon bij haar wang, en hield even halte bij een puistje: “Jongens, jongens, wat is dat? Dat ziet er zo slecht uit, heel bloederig. Het ziet er een beetje uit als drilpudding”, riep ze zachtjes uit.

“Als ik mijn huid uitrek, kan je zien hoeveel olie die bevat.” Daarna richtte ze de microscoop op haar bovenlip en wenkbrauwen, en stopte hij haar wimpers: “Dit is te gek, er zitten allemaal kleine zwarte puntjes in van mascara die ik niet heb weggehaald. Dit is niet goed jongens.”

Nadat de make-up werd aangebracht, zag het puistje er uit als iets buitenaards. Haar met mascara aangezette wimpers vergeleek ze dan weer met een afgebrand bos: “Oh, mijn god, ik heb kleine spinnetjes als wimpers. Dit lijkt wel het einde van de wereld jongens, mijn wimpers zouden een horrorfilm kunnen zijn op dit moment.”

Op het einde beweerde ze dat ze nog altijd van het dragen van make-up hield. Ze moest wel, omdat ze met al haar YouTube-filmpjes enorm veel geld (bij)verdient, hetgeen dan ook de vraag "Wat voor zin heeft zo'n filmpje?" beantwoordt. En, als je de  vele commentaren leest, zal je opmerken dat zelfs mannen van zulke filmpjes houden... met uitlatingen, zoals: "Lekker wijf! Daarmee zou ik wel graag tussen de lakens willen liggen!".

In elk geval tracht ik met deze blog te 'bewijzen' dat het niet altijd over het thema 'Zelfkennis' hoeft te gaan; een iets, waarin - van de vele duizenden bezoekers - misschien één of twee lezers echt geïnteresseerd zouden kunnen zijn. :-)

Anderzijds, stellen de meeste bezoekers van deze website wél interesse in de thema's die in de 'Encyclopedia Spiritualia' vermeld staan - godzijdank, Spiritualia!

En?... Vind je deze Spiritualia website ietwat interessant?...

Interessant genoeg om die te sponsoren; dankzij een bijdrage van 2 euro/maand, zijnde: 24 euro? Meer mag ook, natuurlijk! Laat het ons in elk geval weten door bovenaan naar 'Berichten' te gaan, - of, door op deze link te klikken. Alvast bedankt - want, daarmee blijft Spiritualia online!

Overleven is belangrijk, maar er zijn véél meer centjes nodig om deze website naar buiten toe beter te kunnen promoten!

En, indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf via Zoek&Vind aanmelden. En jawel: indien je geen behoefte hebt aan klandezie of naambekendheid kan het ook volledig gratis natuurlijk.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2022 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht