ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

'k Ben aan het nadenken…

Deze Spiritualia website moet dringend een geheel andere richting uitgaan!
door Tsenne Kikke - dinsdag 26 juni 2018 15:35

Zoals je je misschien herinnert, deden we vanaf november vorig jaar een oproep met de vraag om deze website te sponsoren. Van de duizenden en duizenden maandelijkse bezoekers waren slechts 19 mensen bereid een steentje bij te dragen. Onze dank ging dan ook vooral naar hen uit.

De sponsorgelden zouden niet enkel en alleen hebben gediend om de jaarlijkse kosten te betalen, maar vooral om deze website beter te kunnen promoten.

Ook staat er al maanden lang geheel onderaan de tekst:

En?... Vind je deze Spiritualia website ietwat interessant?...

Interessant genoeg om die te sponsoren; dankzij een bijdrage van 2 euro/maand, zijnde: 24 euro? Meer mag ook, natuurlijk! Laat het ons in elk geval weten door bovenaan naar 'Berichten' te gaan, - of, door op deze link te klikken. Alvast bedankt - want, daarmee blijft Spiritualia online!

Overleven is belangrijk, maar er zijn véél meer centjes nodig om deze website naar buiten toe beter te kunnen promoten!

En, indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf via Zoek&Vind aanmelden. En jawel: indien je geen behoefte hebt aan klandezie of naambekendheid kan het ook volledig gratis natuurlijk.

Respons: niets, zilch, nougatbollen, niente, nothing, tipota, et cetera. Anderzijds ben ikzelf ook niet van plan om elke website die ik bezoek financieel te sponsoren, tenzij één van hen mij écht interesseert. :-)

Met andere woorden: Spiritualia staat nu al 13 jaar lang online, en moet dringend een totaal andere richting uitgaan, zijnde: lezers vinden, die deze website écht interessant vinden. :-) Ook DIMschool vzw hunkert naar cursisten - want, wat is een School met lege banken en stoelen?...

Anders gezegd: misschien moeten we de grenzen verleggen, en ons richten tot verdere horizonten. In het Engels dan wel... 'k Geef mezelf nog enkele dagen bedenktijd, en op 1 juli aanstaande laat ik jou de resultaten ervan weten - beloofd!

Nawoord 21/7/2018: 'k Ben nog aan het na-denken, ondertussen mijn Engels aan het bijschaven. :-) Het meest spijtige is, dat (1) er in Zoek&Vind een 6.000-tal ondernemers opstaan, die om de een of andere reden niet bijdragen om deze website beter te promoten - en, (2) er geen andere interessante, vrijwillige bloggers zijn om het geheel te helpen opfleuren. :-)

Commentaar


WAARzegger Gepost op: 22/07/2018 16:21:39
WAARzegger

Volgens mij heeft het concept 'internet' heel wat mensen ietwat vadsig(er) gemaakt. De meeste zaken zijn tegenwoordig nu eenmaal gratis te verkrijgen. Bijvoorbeeld: ouders van een beetje niveau en schappelijk inkomen wisten dat ze voor hun kind een encyclopedie in huis moesten hebben... Welke ouder koopt dat nog?

Bovendien zijn er vandaag de dag ook velen die aan de mañana-ziekte lijden, en daardoor de dingen uitstellen.

En, dan hebben we nog de zelfstandigen, wiens zaken niet al te best draaien, en zich afvragen hoe dat komt... Wisten ze maar dat door te geven ze véél meer in het leven zouden kunnen verkrijgen... :-)

Tot besluit: enerzijds is 'Eendracht Maakt Macht' slechts een Belgische leuze, en anderzijds is de gezegde: "Geen sant in eigen land" misschien een waarheid als een Belgische en Nederlandse koe. Mijn advies: geef het nog wat tijd, en als er echt geen beweging in komt, hoef je niet meer na te denken.

Nog iets: zoals de tekst nu is opgesteld, lijkt het er op dat jullie op aalmoezen mikken, maar tegelijkertijd begrijp ik, dat jullie de lat zo laag mogelijk moeten leggen om enkelen toch maar over de schreef te trekken. Als het aan mij lag, zou ik deze website enkel en alleen voor sponsors toegankelijk maken, en dan ook dingen publiceren die hén aanbelangen.

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht