ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Zo gebruik je de maan om een nieuwe fase in de liefde te ontdekken

Over een tekst die je normaliter niet op deze Spiritualia website zult aantreffen.
door Tsenne Kikke - zondag 15 april 2018 19:46

Ondanks het feit dat 99% van de bevolking erin geïnteresseerd is, zult je bepaalde teksten niet op deze Spiritualia website kunnen aantreffen. Ik bedoel: toch niet van mijn hand, sorry.

Wel geef ik toe dat er nood is aan extra bloggers, die die kloof zouden kunnen opvullen. Maar, gelukkiglijk bestaan er voor dat publiek tijdschriften en websites, zoals 'Happinez', bijvoorbeeld, waarop ik vandaag het volgende las...

Advies: Speel, terwijl je het leest, op de achtergrond sfeervolle, romantische muziek af!

Maandag 16 april is het Nieuwe Maan. Verlang je naar hernieuwde passie tussen jou en je partner? Wil je je openstellen en (opnieuw) liefde uitnodigen in je leven? Of wil je werken aan meer zelfliefde? Dit is het moment om jouw intenties het universum in te sturen en een nieuwe weg in te slaan.

De magie van de maan wordt al eeuwenlang door dichters, zangers en schrijvers bezongen. Veel mensen geloven dan ook dat de maan ons denken en doen op krachtige wijze beïnvloedt. Zo bezorgt de volle maan menigeen een onrustige nacht is de afnemende maan bij uitstek een fijne periode om dingen los te laten. Elke maanfase heeft een unieke betekenis.

Een nieuwe maan, een nieuw begin

Tijdens deze maanfase komen de zon en maan tegelijkertijd op en gaan ze tegelijkertijd onder. Doordat zowel de zon als de maan in dezelfde positie staan ten opzichte van de aarde, is de maan in deze fase onzichtbaar. Maar ook al zie je ‘m niet, de krachtige werking die van de maan uitgaat is krachtig als altijd. Of je nu vrijgezel bent of in een relatie, dit is het moment om liefde opnieuw te laten stromen.

Op volle kracht vooruit

Laat gedachten, woorden en daden uit het verleden los. Hoe erg je ook gekwetst bent, welk oud zeer er ook zit en hoeveel verdriet je ook hebt. Ook dit mag er natuurlijk allemaal zijn, maar probeer je juist nu te richten op wat komen gaat. Een nieuwe toekomst vormt zich op het moment dat jij nieuwe energie in je leven toelaat. De nieuwe maan is nu nog onzichtbaar, maar het zal niet lang meer duren of haar krachtige licht zal de duisternis verjagen. Zo is het ook met jouw intenties. Op dit moment zijn ze misschien niet meer dan woorden die jij het universum inzend, maar met genoeg aandacht zullen ze uitgroeien tot tastbare realisaties.

Wensen en intenties

Plan op de dag van de Nieuwe Maan tijd in voor meditatie en bezinning. De positieve effecten van meditatie zijn nu krachtiger dan normaal. Neem in die meditatie jouw wensen en intenties voor de toekomst mee.

In een relatie

Wie een relatie heeft, kan dit ook samen doen. Spreek naar elkaar uit welke behoeftes onvervuld zijn en maak een plan hoe jullie elkaar daarin tegemoet kunnen komen. Leven jullie langs elkaar heen? Creëer de gewoonte om minstens eens per maand uitgebreid samen te dineren en begin daar nu mee. Is er weinig waardering? Schrijf allebei een liefdesbrief waarin jullie jezelf en elkaar herinneren aan wat jullie aantrok in elkaar.

Op zoek naar liefde

Ben je alleen en op zoek naar liefde? Keer naar binnen en onderzoek je diepste wensen. Waar verlang je naar? Wat hoop je? Visualiseer je doelen en verwachtingen vervolgens door ze hardop uit te spreken. Zo verwelkom je liefde in je leven.

Zelfliefde

Misschien heb je op dit moment wel geen relatie, maar ben je daar ook helemaal niet naar op zoek. Liefde zit ‘m lang niet alleen in een romantische relatie, maar vind je vooral in jezelf. Bedenk met welke doelen in zelfliefde je de komende tijd aan de slag wil. Kies ervoor om je eigen beste vriendin te zijn. Wordt het leven echt een stuk leuker van. Beloofd!

Bron: Happinez

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En?... Vind je deze Spiritualia website ietwat interessant?...

Interessant genoeg om die te sponsoren; dankzij een bijdrage van 2 euro/maand, zijnde: 24 euro? Meer mag ook, natuurlijk! Laat het ons in elk geval weten door naar 'Berichten' te gaan, - of, door op deze link te klikken. Alvast bedankt - want, daarmee blijft Spiritualia online!

En, indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf via Zoek&Vind aanmelden.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht