ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Joepie! Spiritualia blijft online!

Tsenne Kikke Auteur
Tsenne Kikke

Geplaatst op
donderdag 1 maart 2018 23:07

In elke gezonde maatschappij kan 80% van de leden van de bevolking zorgen voor de 20% zwakken, minderbedeelden, zieken, stempelaars, en zo meer.

Maar, op deze Spiritualia website, die in 2007 werd opgestart, was net het tegenovergestelde het geval..., doch met dit verschil: in plaats van 20% was het 0,002% geworden.

Ter verduidelijking...

Van de oorspronkelijke meer dan 2.500 ingelogde lezers, en de meer dan 6.500 personen en organisaties, die in Zoek&Vind gratis vermeld stonden - dus: 9.000 in totaal - waren er slechts een 23-tal bereid een steentje bij te dragen om het voortbestaan van deze website te garanderen...

En, van die 23 hebben 2 ervan de 24 eurokes uiteindelijk niet betaald... :-) Eindsaldo: 21...

Spiritualia kenbaarder maken

Nogmaals: uiteindelijk ging het er niet zozeer om enkel en alleen de jaarlijkse kosten te dekken, maar vooral om een budget te vergaren, teneinde deze website naar buiten toe beter te kunnen promoten. Een iets, dat in het voordeel had kunnen zijn van de 6.500 zelfstandigen en bedrijfjes die reeds in Zoek&Vind vermeld stonden.

Ondertussen werden er al veel van verwijderd, ofwel was men met de activiteiten gestopt, ofwel was men overleden, en zo meer. Natuurlijk waren er ook velen bij die zichzelf uitschreven, omdat ze verkeerdelijk dachten dat ervoor betalen van nu af aan een verplichting was. :-)

In elk geval: ondanks het feit dat we zelfs niet genoeg hebben kunnen inzamelen (700 euro in totaal - dit, dankzij een persoon die 100 euro stortte) om de jaarlijkse kosten te betalen, blijft deze Spiritualia website dan toch voortbestaan!

En, niet enkel en alleen van het Spiritualia-team, maar ook van mijzelf, vrijwillige blogger: hartelijke dank aan deze 21 sponsors, die hun goed hart lieten zien!

Indien ik een fee was, zou ik zeggen: "Je mag een wens doen voor elke euro die je in Spiritualia investeerde...." (Tussen haakjes: bestaan er ook mannelijke feeën?)

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht