ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

En?… Heb je al een keuze gemaakt?

Tsenne Kikke Auteur
Tsenne Kikke

Geplaatst op
zondag 11 februari 2018 15:52

Ook ikzelf verkreeg deze namiddag een e-mailtje met de vraag een keuze te maken. Volgens mij werd het hoogtijd om die aan te bieden - want, wat Spiritualia betreft, is het erop of eronder.

Bovendien gaat het er, zoals je nu al weet, niet zozeer om enkel en alleen de jaarlijkse kosten te dekken, maar vooral om een budget te vergaren teneinde deze website naar buiten toe beter te kunnen promoten. Een iets, dat in het voordeel kan zijn van niet alleen de bezoekers, maar vooral voor al de zelfstandigen en bedrijfjes die in Zoek&Vind vermeld staan, iets van een 6.500 in totaal.

Natuurlijk zullen er misschien vanaf nu velen worden uitgeschreven, nadat ze een keuze uit de volgende 4 mogelijkheden hebben gemaakt, zijnde:

  1) Ik betaal niets, maar 'k wil wel op deze website blijven.
  2) Ik ben bereid om dit jaar 24 euro te investeren.
  3) Ik ben bereid om een hogere bijdrage te leveren (en krijg dan ook meer voordelen).
  4) Ik wens niet meer op Spiritualia te staan.

Anderzijds begrijp ik, dat zelfstandigen, die het momenteel al véél te druk hebben, geen nood hebben aan extra publiciteit, en dus niet liever willen dan zichzelf uit te schrijven. Maar, ik heb het over al de anderen... - en, natuurlijk is elke kleine bijdrage van 24 euro, zijnde 2 eurokes per maand, van elke lezer ook van harte welkom.

In elk geval: indien ik het goed begrepen heb, valt in de loop van deze maand de definitieve beslissing. Maar, kan ook jij, beste lezer, ondertussen een keuze uit de 4 mogelijkheden maken? Danke!

Ter herinnering: Indien je jezelf reeds hebt ingeschreven - waarvoor een dikke Spiritualia-dank - hoef je natuurlijk niet meer te reageren.

En, aan de 4 personen die reeds een betalingaanvraag hebben verkregen, wordt gevraagd om die betaling uit te voeren. Zichzelf bedenken mag, zolang ze het maar aan Spiritualia laten weten...: tijdrovende rappels versturen, is nu eenmaal geen aangename bezigheid. :-)

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2018 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht