ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Boven ons hoofd zweeft er heel veel ruimteafval

Wat hangt er zoals boven ons hoofd?…
door Tsenne Kikke - dinsdag 6 februari 2018 22:15

Een gehele leefgemeenschap uit de Andes regio van Peru stond verbaasd te kijken naar drie enorm zware metalen bollen die zomaar vanuit het niets uit de lucht naar beneden waren gevallen.

Natuurlijk dachten velen dat het iets met aliens te maken had. Anderen, daarentegen, waren ervan overtuigd dat het om een meteorietinslag ging, omdat ze eerder die dag enorme vuurballen vanuit de lucht naar beneden zagen vallen.

Volgens de Peruaanse luchtmacht is het incident te wijten aan de mogelijke terugkeer van een SL-23-raket, en de drie objecten zouden de brandstoftanks ervan zijn.

Anderzijds kan het ook ruimteschroot zijn. Van oude satellieten, bijvoorbeeld, die in de ruimte werden achtergelaten, totdat ze uit zichzelf 'huiswaarts keren'.

Waarvan die drie bollen ook mogen afkomstig zijn...: volgens mij is het een akelig idee, dat zulke voorwerpen zomaar uit de lucht naar beneden kunnen vallen; wetende, dat er geen opvangnetten voor bestaan, en dat er daarboven momenteel nog zeer veel van die afgedankte satellieten rondzwerven. Wat denk jij daarvan?

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2018 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht