ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

De Grote Tovenaar voorspelde dat er geen oorlog komt tussen de VS en Noord-Korea

2018 ziet er tamelijk rooskleurig uit…
door Tsenne Kikke - zondag 7 januari 2018 0:12

In de eerste week van januari is er wel altijd iemand die in het nieuws wil komen door zijn/haar voorspellingen publiekelijk te maken. Dit jaar geef ik de Mexicaanse paragnost Antonio Vasquez de kans om zichzelf te bewijzen.

In Mexico, beter bekend onder de naam 'El Brujo Mayor' (De Grote Tovenaar), zweefde hij met de ene hand over uitgespreide tarotkaarten, terwijl hij met zijn andere hand een microfoon vasthield. Kort daarna deed hij op 4 januari de volgende uitspraken...

1) We hoeven dit jaar niet bang te zijn dat er een botsing van ego's zal geschieden tussen Donald Trump en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-Un. Toch geen botsing van waaruit er een kernoorlog zou kunnen escaleren. Nadat hij de kaart Schildknaap van Zwaarden trok, riep hij uit: "Er zullen geen bommen vliegen! Ze zullen een overeenkomst bereiken." Men zegge het voort...

2) Maar voor de Colombiaanse popster Shakira, die onlangs na een bloeding in haar stembanden haar geplande Europese tournee moest afzeggen, ziet het er minder rooskleurig uit. Volgens de waarzegger rust er een vloek op haar. "Ik heb het gevoel dat iemand haar heeft betoverd," zei hij met een bezorgde blik. "Ik denk niet dat ze zal herstellen." Laat het haar weten...

3) De Venezolaanse president Nicolas Maduro, de Braziliaanse leider Michel Temer, en de Mexicaanse drugsbaron Joaquin Guzman moeten ook uitkijken. El Brujo zag een moordaanslag in het een of het andere Zuid-Amerikaanse land, en een erg slechte gezondheid voor Guzman, bekend als 'El Chapo', die momenteel in een Amerikaanse gevangenis opgesloten zit.

4) Vazquez waagde zich ook aan een voorspelling met betrekking tot het WK 2018, die vanaf 14 juni tot en met 15 juli in Rusland wordt gehouden. Volgens hem verslaat titelverdediger Duitsland het Spaanse elftal in de finale. Begin maar al te vieren..

5) Over de toekomst van Spiritualia zei hij niets..

Ondanks het feit dat zeer veel lichtgelovige mensen enige waarde aan zijn voorspellingen hechten, is die man niet al te geloofwaardig.

Anders gezegd: El Brujo staat niet bepaald bekend om zijn onfeilbaarheid. In 2016 voorspelde hij dat Trump de Republikeinse primaire verkiezingen zou verliezen, dat 'El Chapo' zou worden gedood, en dat president Nicolas Maduro uit zijn ambt zou worden gezet.

Maar, in onderstaand filmpje merkte ik op dat hij zich ondertussen gloednieuwe tarotkaarten heeft aangeschaft. Laten we dus het verloop van 2018 rustig afwachten. Of, heb je dit jaar iets anders te doen?

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht