ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Geloof jij ook nog in het bestaan van geesten en spoken?

Velen geloven er nochtans wel in….
door Tsenne Kikke - zaterdag 2 december 2017 18:52

Ondanks het feit dat 2018 voor de deur staat, zijn er nog zeer veel mensen die in het bestaan van geesten en spoken geloven; dit, ondanks het feit dat ze er nog nooit eentje van hebben ontmoet. Maar, er zijn uitzonderingen...

De Brit Luke Jackson, bijvoorbeeld, was zelfs in staat om de geest van een overleden persoon met zijn gsm te fotograferen! In elk geval is dat hetgeen hij iedereen wilde wijsmaken.

Toen hij op een nacht de slaap niet kon vatten, wilde hij de trap afgaan om buiten een sigaretje te gaan roken. Plots hoorde hij voetstappen: een geluid, dat van ergens van beneden kwam.

Normaliter zou je, bijvoorbeeld, een honkbalknuppel, of iets in dien aard vastnemen, maar hij vond er iets beter op, namelijk: zijn mobieltje, om een foto te maken, beweerde hij - en, "in de hoop dat de cameraflits licht op de dingen zou werpen..." Natuurlijk kon hij ook gewoonweg het licht aansteken.

Toen hij de afbeelding bekeek, stond hij er hij verbluft bij door hetgeen hij te zien kreeg. Het was overduidelijk dat er daar beneden een griezelige geestverschijning op de loer lag. 'Wie zou dat kunnen zijn?' vroeg hij zich af.

Achteraf kwam hij aan de weet dat de vorige huurder een vrouw was, die een jaar geleden in dat huis overleed. Volgens Jackson zien we op de foto hoe ze probeert om de deur, die naar de keuken leidt, te openen..., alsof ze er niet doorheen kan wandelen. Zwaar gedementeerd, misschien? :-)

In elk geval weten we nu dat de voetstappen van geesten duidelijk hoorbaar zijn..., zelfs op tapijt - en, als je de foto bekijkt, zal je merken dat geesten zowel stijlvol gecoiffeerd evenals degelijk gekleed zijn.

Maar de vraag was: 'Geloof jij ook nog in het bestaan van geesten en spoken?' - en, natuurlijk mag je er een ja-antwoord op geven. Tenslotte verandert het niets aan de werkelijkheid: wat die 'werkelijkheid' ook mag zijn. :-)

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2020 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht