ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Jo De Rijck veroverde Las Vegas met zijn helderziende kip 'Curry'

Jo De Rijck uit Heusden-Zolder trad reeds in 2013 in Belgium's Got Talent op.
door Tsenne Kikke - zaterdag 19 augustus 2017 18:01

Jo De Rijck en zijn getrainde kip, 'Curry' genaamd, beiden uit Heusden-Zolder, mochten optreden in het meest populaire goochelprogramma van de Verenigde Staten, zijnde 'Penn & Teller Fool Us'. Reeds eerder traden ze in 'Belgium's Got Talent' op.

De 36-jarige cabaretier speelt jaarlijks een vijfhonderdtal shows, maar beperkt zich tot België en Nederland. "Ik schaaf nu mijn Frans en Duits bij, en hoop zo ook de buurlanden in te palmen. Een internationale goochelcarrière - samen met 'Curry' - zou geweldig zijn."

Hij volgde een opleiding dierentrainer in Zweden - want: acts met dieren brengen, is zijn grote droom. Naast zijn woning heeft hij dan ook een hangar met de meest uiteenlopende dieren, van slangen tot roofvogels.

Over hem kan misschien nog zeer veel geschreven worden - maar, tracht nu voor jezelf uit te vinden hoe Jo en Curry het in godsnaam telkenmale klaarspelen...

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2019 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht