ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

In Oostenrijk werd er een blikseminslag op slechts 18 meter afstand vastgelegd

… en de man kon het nog navertellen.
door Tsenne Kikke - dinsdag 1 augustus 2017 20:56

Indien onderstaande foto's niet gefotoshopt werden dan zijn ze fabuleus - want, nooit eerder werd een blikseminslag van zo dichtbij gefotografeerd.

Misschien is het woordje 'blikseminslag' verkeerd gekozen, want al jarenlang stel ik mezelf de vraag of een bliksem van boven naar beneden inslaat, van onderen naar boven, of zowel van onderen als van boven tegelijkertijd, waarbij er een verbinding tussen boven en beneden worden gemaakt.

De sensationele beelden werden door een zekere Peter Pammer gemaakt terwijl hij er een 18-tal meter vanaf stond. Het meest vreemde ervan is dat hij hij nog nog navertellen. De inslag vond op 23 juni in het Oostenrijkse dorpje Roggendorf plaats. Het bijzondere in de foto zijn vooral de kleine bliksemschichten die uit het veld naar boven schieten.

De zwarte wolk

Het was een vreemd gezicht voor autobestuurders in het Britse Cornwall toen ze plots een vreemd object in de lucht zagen. De zwarte 'wolk' bewoog zich tussen de gewone wolken, en verdween af en toe. Genoeg redenen voor sommigen om te zeggen dat het om een UFO ging.

“Dit is het vreemdste dat ik ooit heb gezien. Eerst zagen we die zwarte wolk, maar twee seconden daarna was die verdwenen. Tot we hem weer een paar seconden later opnieuw konden waarnemen. Echt heel erg raar. Kan iemand dit uitleggen?," klonk het verward op Twitter.

Een woordvoerder van de stad had later gereageerd door te beweren dat “de ruimte meerdere manieren heeft om ons universum te bereiken. En soms proberen ze ons dingen te vertellen via UFO’s.”

Wat de zwarte wolk nu precies was, is niet bekend.

Wolkenrol

Nu dat we het toch over de natuurelementen hebben: op 4 juli 2017 werd men in het stadje Goondiwindi geconfronteerd met een eigenaardig fenomeen in de Australische hemel, namelijk; een 'wolkenrol'.

Reeds eerder werd gelijkaardige wolkenrollen elders waargenomen... Toch moet het volgens mij vreemd aandoen indien je het voor de eerste maal in je leven ziet.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2020 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht