ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

In Britain's Got Talent 2017 stalen schuchtere schoolmeisjes de show

Heb je de zanggroep 'Angelicus Celtis' reeds aan het werk gezien?…
door Tsenne Kikke - zondag 20 augustus 2017 18:52

Vroeger - nu spreek ik van 10, 20 , 30, 40, 50 jaren en langer geleden - kocht ik zelden of nooit een krant of tijdschrift, maar 'k volgde wel het Nieuws op het tv-scherm - en, als er iets 'belangrijks' was gebeurd, hoorde ik het wel van anderen.

Nu, nu dat ik geheel vrijwillig blogs op deze website plaats, lees ik het alledaagse nieuws, en moet ik toegeven dat het meestal de meest ongezonde voeding is voor mijn brein. Een mens zou ervan depressief kunnen worden. Ik bedoel: indien men er zich mee identificeert.

Zelfs de godheid - waarin jij eventueel gelooft - kan niet ingrijpen; tenzij hij/zij/het alle tussenliggende werelden, die hij/zij/het 'in de geest' geschapen heeft, zou vernietigen teneinde hier op Aarde te kunnen ingrijpen. Indien hij/zij/het wel degelijk bestaat, en dus niet enkel in jouw verbeeldingswereld, wel te verstaan. Zelfs dan...: begrijp eveneens dat je niet de énige bent, en er misschien nog 7 miljard wachtenden jou kunnen voorgaan.

Oeps! Wat heeft die afbeelding en tekst ermee te maken?... Sorry!

Maar, op het internet zijn er niet enkel en alleen mooie dingen te lezen, doch ook te zien: en die genieten mijn voorkeur. Ik heb het dan niet enkel en alleen over de prachtige documentaires over de mens, de natuur en dierenwereld, maar vooral de filmpjes over mensen die in staat zijn onze harten te veroveren, of onze geesten weten te begeesteren.

Zo staat, naast de Amerikaanse komische televisieserie 'The Big Bang', 'Britain’s Got Talent' in mijn Top-10. Volgens mij: twee aanraders!

Maak, bijvoorbeeld, kennis met de groep 'Angelicus Celtis' ...

Volgens mij had Simon Cowell groot gelijk: het eerste lied was was veel, veel sterker gebracht, maar hij voegde eraan toe dat die groep eem mooie toekomst kan tegemoet gaan. En, ja: 'Angelicus Celtis' behoorde niet tot de finalisten...

De winnaar van 'Britain's Got Talent 2017' was...

... maar, dat publiceerde ik reeds eerder. Hij bespeelt de piano op een ongelooflijke manier, doch van mij zou hij slechts een 8 op 10 hebben verkregen. En, van jou?...

Issy Simpson behaalde de tweede plaats met haar goocheltrucjes. Niet slecht, voor een zelfzekere 8-jarige...

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2019 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht