ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Gaan we drie kinderen uit Peru Paranormaal Heilig verklaren?

Deze blog gaat over Sarita: een pop, de kinderen 's nachts kwelt…
door Tsenne Kikke - zaterdag 13 mei 2017 20:14

Een gezin, bestaande uit een moeder en drie kinderen, dat in Peru woont, beweert dat het door een bezeten pop, die 's nachts tot leven komt, wordt gekweld. De pop, die de naam 'Sarita' verkreeg, valt hen iedere nacht aan.

De leden van de Nunez familie verblijven in de stad El Callao en hun verhaal werd op tv uitgezonden. Volgens hen kregen ze die pop 7 jaar geleden van een ander familielid, en sindsdien wordt het huis op een zenuwslopende manier geteisterd.

Naar het schijnt, geschieden de meest verontrustende gebeurtenissen 's nachts. Naar verluidt horen de drie kinderen klopgeluiden, en soms wordt één van hen midden in de nacht wakker met onverklaarbare krassen en blauwe plekken op het lichaam.

Ook wordt beweerd dat de pop, vooraleer ze gaan slapen, gewoonlijk ergens in een hoek wordt geplaatst, maar de griezelig ogende Sarita wordt 's morgensvroeg vaak bovenop een kleerkast ontdekt.

De ervaringen werden dermate verontrustend dat ze het besluit namen om er een 'engelenexpert' voor aan te spreken; een medium, die in staat was het huis te reinigen. Maar, de vrouw met vermeende psychische kwaliteiten, Soralla de los Angeles genaamd, kon 'het kwade' niet uit Sarita verwijderen. Zelfs niet met Aartsengel Michael. Wel werd ze een aanwezigheid gewaar.

En, in plaats van zich van die pop te ontdoen, verkozen de leden van de familie er uiteindelijk voor om ze dan toch maar te behouden; dit, in de hoop en de verwachting dat ze daarmee niet meer aanvalt.

Het filmpje hieronder is wel in het Spaans, maar verstaanbaar genoeg, om te beseffen dat er iets niet pluis is met de inhoud van de Nunez breinen.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2022 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht