ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

De zoveelste man van God betrapt op seksueel misbruik van een 5-jarig meisje

Meisje wilde niet meer naar protestantse priester. Dan ontdekken ouders haar schokkende tekeningen over misbruik.
door Tsenne Kikke - donderdag 20 oktober 2016 21:56

Ook tussen geestelijken lopen er hier en daar ziekelijke geesten rond. Pedofielen van de ergste graad zelfs. Zo vonden een vader en een moeder vorige maand hartverscheurende tekeningen, die hun dochtertje van 5 jaar oud had gemaakt; tekeningen, waarop duidelijk te zien was dat ze door een priester van een evangelische kerk seksueel werd mishandeld.  

De 54-jarige priester in kwestie, een zekere Joao da Silva uit het Braziliaanse Montes Claros, gaf toe nadat de woedende vader van het kind hem met de feiten confronteerde.

De ouders vonden de tekeningen nadat hun dochtertje eensklaps weigerde om de Engelse klas van priester Joao da Silva nog bij te wonen. Telkenmale de ouders insisteerden, gedroeg ze zich op een radeloze manier. Niet begrijpende waarom ze zo overstuur en zo angstig was, gingen ze met haar naar een psycholoog.

"Die man doet gekke dingen met mij," zei het meisje. De psycholoog had daardoor een sterk vermoeden dat het om seksuele mishandelingen ging, en raadde de ouders daarom aan om haar kamer grondig te onderzoeken met het oog op het vinden van enige tekenen daarvan. En jawel, tussen haar boeken in haar rugzak vonden ze zes hartverscheurende en zeer gedetailleerde tekeningen, waarop duidelijk op een pijnlijke manier te zien was dat het wel degelijk over seksueel misbruik ging.

Twee tekeningen werden op het internet gepubliceerd. Karine Maia, van een organisatie die geweld tegen vrouwen wil stoppen, zei op een persconferentie: "Eén van de zes tekeningen trok vooral onze aandacht. Daarop was een naakte man te zien met een erectie."

"Om van te kotsen," zouden ze in Antwerpen zeggen.

De politie bevestigde dat Da Silva werd gearresteerd. Ondertussen heeft het meisje al meer details gegeven, nadat men haar vroeg om de beelden in woorden te omschrijven. Zo vertelde ze, onder andere, dat de pastoor de deur van de kamer op slot deed, waarna hij zowel haar evenals zichzelf ontkleedde, enzovoorts.

Natuurlijk mogen we niet alle mannen en vrouwen van God over één en dezelfde kam scheren, maar toch is er voorzichtigheid geboden als je een klein kind alleen bij zo'n man van God achterlaat. Tenslotte zijn het ook maar gewone stervelingen met hunkeringen, begeerten en behoeften, die een tijdelijke rol op het wereldse podium uitspelen. Of, had je er een ander idee over?

Miljoenen pedofielen bevolken de Aarde

Op het internet kom je zeer veel viezerikken tegen, waaronder recentelijk een 61-jarige Vlaamse grijsharige man uit Oost-Vlaanderen, die meestal met bloot bovenlijf aan de computer zit en het internet afschuimt op zoek naar jonge, mannelijke slachtoffers. Op Skype noemt de pedofiel zichzelf aanvankelijk 'wet maker'. Zijn gebruikersnaam is soms 'wetmaker31', dan weer 'wetmaker184', of een variant daarop.

Sommige tieners wilden hem 'ontmaskeren', maar gingen daarin duidelijk véél te ver door het 'spel mee te spelen', waarbij dat 'ontmaskeren' hierbij een 'aanvaardbaar' excuus was.

"Tieners experimenteren met hun seksualiteit. Hoe ranzig dit ook is, dit soort contacten zijn ook wel spannend. Er zijn misschien kinderen die daarnaar op zoek gaan, maar zich te ver laten leiden en dingen doen, of laten doen, waar ze weer spijt van krijgen," wist Child Focus daarover te schrijven.

Ondertussen verscheen die pedofiel wel voor de onderzoekrechter, maar werd weer vrijgelaten nadat er 'strenge voorwaarden' werden opgelegd.

Dit is er maar ene uit de miljoenen... Hopelijk wordt pedofilie mettertijd niet gelegaliseerd, omdat ze met zovelen zijn. Maar, in deze wereld weet je nooit. Het is een groot geluk dat die miljoenen over de wijde wereld zijn verspreid, en er dus nog geen politieke partijen zijn die hun stemmen willen inwinnen.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2020 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht