ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Bewijst deze foto dat feeën daadwerkelijk bestaan?

Een wandelaar bemerkte een kleine familie van kleine wezens die armen benen, en vleugels hadden
door Tsenne Kikke - zaterdag 18 juni 2016 21:41

De muzikant John Rutledge gelooft per se dat hij twee dagen geleden 'per ongeluk' een zwerm van feeën in Newbridge, Wales heeft gefotografeerd, terwijl hij met zijn hond in het veld aan het wandelen was.

Het was pas later dat hij iets vreemds zag aan de beelden die hij genomen had, en hoe langer hij ernaar keek hoe meer hij ervan overtuigd geraakte dat hij de legendarische elementale wezens op film had vastgelegd.

De zeven enigszins doorschijnende vliegende 'objecten' zijn ongeveer 3 centimeter lang en lijken armen, benen, en vleugels te bezitten.

John was dermate door het beeld verbaasd, dat hij ervan overtuigd was dat hij eindelijk het vaststaande bewijs heeft geleverd dat feeën wel degelijk bestaan.

Sceptische waarnemers zijn het natuurlijk niet eens met zijn conclusie en suggereerden dat de 'feeën' eigenlijk alleen maar insecten zijn, en dat die 'magische' uitstraling het gevolg van  zowel de verlichting als van de hoek van waaruit de foto is genomen.

Ook moet worden opgemerkt dat John op zoek is naar beelden van plaatsen om zijn podcast over mythes en mysteries op te luisteren. Het is dan hoogstwaarschijnlijk ook 'een slimme manier' om die podcast te promoten.

Momenteel loopt er een enquête, waarin gevraagd wordt of de foto echt is of niet. Het meest rare is dat 33% beweert dat het wel degelijk feeën zijn, terwijl 66% aanduidde van niet. Eén op drie gelooft dus nog in sprookjes.

Soortgelijke foto's - of het nu over feeën, elfjes of ufo's gaat - hebben één ding gemeen: ze zijn altijd onscherp, maar scherp genoeg om verbeeldingswerelden aan te spreken.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2019 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht