ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Hoe lang is het geleden dat je jouw brein hebt laten onderzoeken?

Indien we het over aandoeningen van de hersenen hebben, kan een mens best van psychiaters wegblijven.
door Tsenne Kikke - zondag 20 september 2015 7:25

Mensen gaan naar artsen, en indien ze de juiste ontmoeten, dan zal hij trachten de oorzaak van hun aandoening te vinden in plaats van te gissen en symptomen te bestrijden door een geneesmiddel voor te schrijven dat niet geneest. Desgevallend zal hij die patiënt naar een specialist doorsturen.

Mensen, die je volgens mij zou moeten mijden, zijn psychiaters. Reeds eerder schreef ik dat de meeste psychiaters aangeboren psychische problemen hebben, anders zouden ze dat beroep niet hebben uitgekozen. Dat is mijn visie althans. Psychologen leunen dicht bij hen aan, maar die schrijven geen medicamenten voor en zijn dus minder gevaarlijk.

Tussen haakjes: heb ik reeds vermeld dat het lichaam van de mens niets anders is dan het brein? Wijzig de inhoud van dat brein, en je maakt van die persoon een totaal andere mens. Zie maar eens hoe je een persoon tot een kip kunt omtoveren door hem onder hypnose te brengen en hem op een podium al kakelend kunt doen rondlopen.

Natuurlijk laat geen mens in zijn hersenen kijken, tenzij een arts vermoed dat er sprake kan zijn van een tumor, bijvoorbeeld. Maar, ik heb het over een totaal andere manier van 'kijken'. Dr. Daniel Amen vertelt jou er iets meer over ...

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2019 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht