ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Krokodil: Rusland's meest dodelijke drug

Een mens kan aan verscheidene dingen worden verslaafd, maar als Krokodil op het lijstje staat, leef je misschien nog een tweetal jaartjes.
door Tsenne Kikke - woensdag 22 juli 2015 4:27

Opgelet, bepaalde inhoud in deze blogpost is niet geschikt voor gevoelige kijkers!

In elk land zijn er drugsproblemen. Ook Rusland. Wandel maar eens door de Gorkovskayastraat van Zavodskoy. Echt deprimerend. Bekijk het filmpje, en je zult dingen zien die je moeilijk zult kunnen geloven, of verteren. In het gehele district, vooral in Novokuznetsk, leven zeer veel mensen in erbarmelijke omstandigheden. Ook prostitutie viert er hoogtij.

Natuurlijk heeft de Orthodoxe Christelijke kerk en diverse sekten een sterke vat op al degenen die drugs en alcohol willen ontvluchten. De duivel wordt erbij aangehaald; de duivel, wiens taak het is om de mensheid uit te roeien. En die duivel gebruikt daarbij eender welk middel: zowel drugs als atheïsme, wordt er aan mensen wijsgemaakt. Maar anderzijds vinden de mensen, die van drugs willen afraken, aldaar geen beter toevluchtoord.

Omdat ze bijna geen geld hebben, kopen ze Krokodil aan in plaats van heroïne - of, ze maken het zelf. Op het internet vind je er talrijke recepten van.

Krokodil dankt zijn naam aan het feit dat het het menselijk lichaam van binnenuit uitvreet en tijdens het verrottingsproces een schubachtige huid doet ontstaan.

Krokodil = fijn geplette codeïnepillen, benzine of verfverdunner, gedroogde jodium en rode zwavel van luciferstokjes. Na anderhalf uur pruttelen is de donkerbruine pasta klaar. Lang duurt de kick niet, want na nog eens anderhalf uur later is de Krokodil alweer uitgewerkt. In het eerste filmpje hieronder wordt alles wel ietwat beter uitgelegd.

Zo is er sprake van mierenzuur, een chemicalie dat in schoonmaakproducten in de vorm van methanol wordt aangetroffen, maar ook in frisfranken. Daarnaast wordt er vermeld: Codeïne en Caffetin (een pijnbestrijder, bestaande uit paracetamol, propyphenazone, cafeïne en codeïne).

Tropikamid (oogdruppels) versterkt de uitwerking, waarbij benzine wordt toegevoegd, en waarin het geheel wordt gekookt. Daarna injecteert men het in een ader. Maar, indien men de naald op een verkeerde plaats steekt, en dus niet in een ader, brengt men het verrottingsproces automatisch op gang.

Opgepast! In de onderste video zie je hoe een arts een been van een 26-jarige met een gigli zaag - bestaande uit een draad, twee handgrepen en een mes - amputeert. De patiënt voelt er niets van omdat alle zenuwen toch al afgestorven zijn. Zo gaat er het in het zuiden van Rusland soms aan toe ...

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2020 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht