ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Op zoek naar een hobby? Probeer eens espresso expressief te zijn

Interesse om ooit schilderlessen te nemen? En, hou je van een goede tas koffie? Wel, dan kan Alyssa jou enkele inspiratievolle ideeën bezorgen.
door Tsenne Kikke - dinsdag 18 juni 2013 1:48

Alyssa Derrick baat een coffeeshop uit, en heeft daarnaast de ongelooflijke gewoonte om gezichten uit te schilderen. Niet met verf op een schildersdoek, maar met koffie op een blad papier.

De mensen die in 'Monk's Coffee Shop' binnenstappen om van een lekkere kop koffie te genieten, weten meestal niet wat Alyssa daarna van plan is, totdat ze ooit nog eens dezelfde coffeeshop binnenwandelen, want ...

Van zodra Alyssa een gezicht ontmoet, dat indruk op haar maakt, heeft ze in zichzelf de dringende behoefte om die op papier uit te schilderen. En ja, zoals je reeds weet: met koffie.

De resultaten worden ingekaderd en op de muren tentoongesteld; dit, tot grote verwondering van klanten, die er ooit nogmaals binnenstappen, een tas koffie bestellen, en totaal onverwacht naar zichzelf kunnen kijken.


Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2019 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht