ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Sky Dance: een realisatie van regisseur Eric Magnan

Deze documentaire van de 43-jarige regisseur Eric Magnan toont jou prachtige luchtbeelden van verschillende Franse locaties.
door Tsenne Kikke - vrijdag 10 juni 2011 2:44

Sky Dance is een soort van modern sprookje voorzien van adembenemende beelden van de allerhoogste kwaliteit. In Sky Dance volgen we het verhaal van een fictieve Franse luchtrace de 'Aeroclub de France Cup'. De kijker wordt meegenomen op een ongelooflijke tocht door de meest mooie gebieden van Frankrijk waaronder: de Alpen, de witte rotsen van het Kanaal, het Auvergne plateau, Chenonceau, Chambord, Mont St. Michel, kastelen, en het Middellandse Zeegebied.

De documentaire uit 2002 van de 43-jarige regisseur Eric Magnan volgt een romantisch plot met een knappe stunt piloot, een jaloerse vrouwelijke piloot en een timide maar smoorverliefde journalist. Maar dit plot is bijkomstig: tijdens het verhaal wordt de kijker getrakteerd op één van de meest indrukwekkende beelden op groot formaat. Ervaar de vrijheid en schoonheid van vliegen en de meest prachtige locaties die Frankrijk te bieden heeft.

Bekijk er enkele voorstukjes van...

O ja..., over groot formaat gesproken: zorg ervoor dat de beelden het gehele computerscherm bedekken! Schenk vooral aandacht aan het tweede filmpje op de rechterzijde. Geniet er dus van !

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2019 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht