ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

'Wondermiddel' MMS: het Miracle Mineral Supplement geneest Lyme, HIV, AIDS en Kanker !?

Tsenne Kikke Auteur
Tsenne Kikke

Geplaatst op
zondag 20 maart 2011 2:27

TROS Radar heeft getracht de waarheid over het middel Miracle Mineral Supplement (MMS) bloot te leggen. Het was eerder een aanval vanuit een vooropgesteld destructief, sceptisch denken, maar het is een feit dat kwakzalverij moet bestreden worden. Vooral als het om de gezondheidstoestand van mensen gaat.

MMS is een middel, waarvan ontwerper, de Amerikaan Jim Humble, claimt dat het kanker, HIV, malaria, de Ziekte van Lyme, en tal van andere ziekten geneest. "Enkele druppels per dag en de aandoeningen vliegen je lichaam uit," beweerde TROS Radar ietwat sarcastisch, en stelde de vraag: "Maar wat slikken de mensen nu eigenlijk?".

TROS Radar constateerde dat het product eigenlijk niets anders is dan een schoonmaakmiddel, gebaseerd op chloordioxide, met alle gezondheidsrisico's van dien, voegde men eraan toe. Maar, indien je het aanlengt met een beetje citroenzuur doet het wonderen. Het geneest alles: elke doodsbedreigende aandoening, en alles waarop de wetenschap tot op heden geen antwoord heeft, beweert Jim Humble dan weer. Wie heeft gelijk?...

TROS Radar had hoogstwaarschijnlijk weinig geloof in Jim's uitspraken. De bezorgdheid ging uit van het feit dat er - ondanks het feit dat er niets wetenschappelijks wordt bewezen - er per jaar, alleen in al Nederland, vele tienduizenden flesjes worden van verkocht.

TROS Radar legde het probleem voor aan diverse vooraanstaande deskundigen: "Absolute kwakzalverij!" repliceerde één van hen. Ook kwam de Voedsel en Warenautoriteit met een waarschuwing tegen MMS.

Radar legde verder vast onder welke voorwendselen het middel wordt verkocht en confronteerde één van de grootste Nederlandse producenten, namelijk Meditec Europe uit Emmeloord en spraken met de zaakvoerder, een zekere Hessel Hoornveld. Natuurlijk stond die man voor schut en stond hij voor het feit dat men in onze gewesten geen uitspraken mag doen in verband met genezingen.

Als je de website van Meditec bezoekt, zul je merken dat het product nog altijd wordt aangeboden. Hessel beweerde in een videoclip dat je als koper de keuze hebt uit laboratoriumkwaliteit en zwembadenkwaliteit. Hij biedt het eerste aan: prima kwaliteit uit Duitsland, naar het schijnt.

Is MMS wel degelijk een obscuur, alternatief, chemisch paardenmiddel dat zelfs een gevaar voor onze gezondheid kan betekenen? Of 'geneest' het echt?...Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht