ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

's Werelds beste paragnosten in 'Het Zesde Zintuig Internationaal'

Tsenne Kikke Auteur
Tsenne Kikke

Geplaatst op
donderdag 3 maart 2011 1:39

Het Zesde Zintuig is terug! Vanaf vanavond om 21u30 kun je op RTL4 de eerste aflevering bekijken van 'Het Zesde Zintuig Internationaal' waarin 's werelds beste paragnosten het tegen elkaar opnemen.

De kandidaten komen onder meer uit Engeland, Amerika, België, Noorwegen en Rusland. Het programma wordt door Derek Ogilvie, alias 'de babyfluisteraar', gepresenteerd. Zij strijden in een serie afleveringen om de felbegeerde titel.

Wie van de deelnemers zal zich 'De Beste Paragnost ter Wereld 2011' mogen noemen?

De tests die de kandidaten ondergaan zijn telkens verrassend, soms gevaarlijk, maar altijd van niveau. Hun paranormale gave wordt tot het uiterste uitgedaagd.

In de eerste aflevering van dit vernieuwende programma ondergaan de top paragnosten hun eerste uitdagingen, namelijk...

1) Mystery Guest

Ze komen ieder geblinddoekt te staan voor een mystery guest. Jasper Schuringa werd een Nederlandse held toen hij een terroristische aanslag voorkwam op vlucht 253 van Amsterdam naar Detroit. Jasper hoorde een geluid dat klonk als vuurwerk. En niet snel hierna merkte hij op dat er een man in de brand stond, enkele rijen voor hem. De man probeerde een bom te laten ontploffen. Met gevaar voor eigen leven sprong Jasper op de man, Umar Farouk Abdul Multallab, en doofde het vuur met zijn handen.

Na deze heroïsche daad kwam Jasper Schuringa wereldwijd in het middelpunt te staan. Jasper gaf slechts een paar interviews, bezocht Barack Obama en ontving een gemeentelijke onderscheiding voor zijn heldhaftige optreden in Amsterdam.

Kunnen onze paragnosten deze heldendaad aanvoelen? Wat kunnen ze vertellen over deze Nederlandse held? Wie van de paragnosten doet de sceptische Jasper verbazen?

2) Bomdrager

Wie van de paragnosten zou zelf een aanslag kunnen verijdelen? In een vliegtuig bevindt zich een terrorist die na 5 minuten een bom laat ontploffen. Weten de paragnosten de bomdrager de vinden? En, zijn ze op tijd?

3) Piloot

Verder worden de paragnosten verwelkomt in Nederland. Wie van hen wijst de piloot aan die hen een spectaculair uitzicht over Nederland kan geven?

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2019 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht