ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Wetenschappers noemen zwarte moeder met drie spierwitte albino kinderen een mirakel

Albinisme is het aangeboren ontbreken van het pigment melanine in haar of huid, wat resulteert in een gedeeltelijk of geheel witte huid en rode ogen. Die huid is erg gevoelig voor de zon en verbrandt snel. Het wordt algemeen beschouwd als een afwijking.
door Tsenne Kikke - vrijdag 28 januari 2011 16:18

Moeder Natuur heeft zo haar eigen grillen. Wat wit behoort te zijn, wordt soms zwart, en omgekeerd. Zoals we het reeds in een eerder nieuwsberichtje beschreven, zijn melanisme en albinisme biologische fenomenen waar dieren kunnen onder lijden. Maar er zijn grenzen, die ook bij mensen kunnen worden overschreden.

De 30-jarige Joao en de 27-jarige Rosemere Fernandes de Andrade uit het Braziliaanse Olinda zijn zwarten, maar desondanks dat hebben ze drie albino kinderen. Daarnaast hebben ze er nog twee andere, met de normale donkere huidskleur eigen aan die van de ouders.

Na een grondig wetenschappelijk onderzoek, dat bevestigde dat Joao en Rosemere wel degelijk de ouders zijn, waren wetenschappers stomverbaasd om dit vast te stellen en zagen het eerder als een soort van mirakel. Oordeel maar voor jezelf ...

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2019 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht