ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Over genezing en zelf-genezing: geloof jij in mirakelen ?

Iets meer over zelf-genezing...
door Tsenne Kikke - woensdag 16 december 2009 15:19

Brandon Bays beschreef in haar boek 'De Helende Reis' hoe ze op 6 maanden tijd verlost werd van een gezwel zo groot als een basketbal. Het was weliswaar een (goedaardige ?) tumor, maar geen kankergezwel. Toch was dit een wonderbaarlijk resultaat op het gebied van de combinatie van alternatieve genezing en zelfgenezing.

Met andere woorden: van zodra een mens meer geloof hecht in zichzelf, heeft die mens al die extra hulpmiddelen niet meer zo broodnodig. Het is onwetendheid, twijfel, bijgeloof, maar vooral een gebrek aan Zelfkennis, die mensen doen uitkijken naar extra hulpmiddelen en naar extra hulp van buitenaf. Wie zei nu alweer: "Niet ik, maar jouw geloof heeft jou genezen..."?

Maar het ging natuurlijk niet over een gewoon geloof, want dat kan iedereen met behulp van een beetje verbeelding vanuit de luie zetel, doch over een geloof gebaseerd op écht weten.

In het onderstaande filmpje legt Greg Braden uit hoe wonderen en wetenschap dichter bij elkaar komen. De videoclip vertoont een indrukwekkende genezing van een kankergezwel in slechts 3 minuten tijd door middel van het uitzenden van Chi, vergelijkbaar met de qihuna dat door DIMschool wordt gebracht..


Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2023 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht