ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Fotografische voorbeelden van wonderbaarlijke schepels eigendom van Moeder Natuur

Tsenne Kikke Auteur
Tsenne Kikke

Geplaatst op
zaterdag 28 november 2009 16:19

Filmpjes, gelijkaardig als die je via YouTube kunt bekijken, zijn grandioos. Maar foto's hebben toch ook iets speciaals, vooral als ze ziel bevatten. Dieren fotograferen is één van de meest uitdagende en lonende bezigheden.

Dieren opzoeken, ze achtervolgen, en ze op het juiste moment op foto vastleggen is niet enkel en alleen moeilijk, maar soms ook levensgevaarlijk. Tijd en geduld zijn basisingrediënten, vooral als je de juiste pose in het juiste moment dient af te wachten. Bovendien heb je meer nodig dan een gewone camera. Insecten fotograferen vereist een andere soorten lensen dan als je wilde dieren op het land, vogels in de lucht, of onderwaterleven wilt vastleggen.

Het meest fascinerende bij het bewonderen van foto's, zoals die van hieronder, is dat men terug tot het volle besef komt hoe enorm groot de verscheidenheid is in de wereld van Moeder Natuur. Bovendien is het even fascinerend te moeten vaststellen dat er mensen zijn die zich nog durven afvragen of er ja dan neen wonderen op planeet Aarde bestaan. Met andere woorden: is het leven op zichzelf, vermomd in al die diverse gedaanten en verpakkingen, geen wonderbaarlijk verschijnsel ?
Commentaar


Sonja Gepost op: 29/11/2009 15:36:32
Sonja straight to the heart

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2019 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht