ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Sms'en kan levensgevaarlijk zijn

Sommige boodschappen kunnen niet veel duidelijker zijn ...
door Tsenne Kikke - vrijdag 4 september 2009 15:23

In Europa alleen vallen er elk jaar duizenden verkeersdoden. Veel mensen, vooral zelfverzekerde, overmoedige jonge mensen - maar ook 'volwassenen' natuurlijk - zijn zich er meestal niet van bewust wat de gevolgen kunnen zijn van onverantwoord autorijden. Voor velen onder hen is de wagen een verlengstuk van hun lichaam. Hoe onrustiger dat lichaam, hoe onrustiger er met de auto wordt gereden. Elk handeling, gedachte of gevoel, zoals moeheid, gehaastheid, agressiviteit, en diens meer, uit zich in het bestuurgedrag.

In Engeland werd er vorige maand een YouTube filmpje gelanceerd, gebaseerd op de ideeën van Quentin Tarantino, die men er dan ook voor heeft ingehuurd. Het filmpje, dat slechts een viertal minuten duurt, werd reeds 5 miljoen maal bekeken. Kostprijs? Zo'n 20.000 Engelse Ponden.

Sommigen vinden het 'te realistisch', anderen zeggen dan weer dat het niet realistisch genoeg kan zijn. Het gaat er tenslotte om om de mens een beetje wakker te schudden, vooral de jeugd, zegt men. Is men daar in geslaagd? Wat denk jij?

Bekijk het filmpje. Opgepast: het is zeer realistisch! Onderstaand beeld geeft je er reeds een voorsmaakje van. Maar, wat is jouw mening? Brengt het dé boodschap duidelijk genoeg over ? ...

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2019 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht