ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

15-jarige Calvino Inman huilt bloed

Tsenne Kikke Auteur
Tsenne Kikke

Geplaatst op
maandag 7 september 2009 5:08

De 15-jarige Calvino Inman uit Rockwood, Tennessee, huilt tranen van bloed. De medische wereld staat voor een raadsel. "Bijna al mijn vrienden hebben gezegd dat ik bezeten ben. Ondertussen ben ik eraan gewend geraakt, maar in het begin kwetsten die opmerkingen me wel," zei Inman tijdens een interview op ABC.

De tiener uit Rockwood verzekert dat de bloedtranen ongewild opwellen, soms tot driemaal per dag, en het bloeden kan wel een uur duren. Inman heeft al verschillende medische onderzoeken achter de rug, maar voorlopig zonder resultaat. Inman blijkt gezond te zijn en de dokters kunnen niet verklaren waarom de jongen bloed huilt. Zijn moeder hoopt dat, nu de bizarre aandoening van haar zoon in de pers aandacht krijgt, iemand alsnog een diagnose kan stellen.

Eerst twee andere videoclips... ter inleiding:


Negen kansen op tien lijdt hij aan haemolacria - hetgeen, letterlijk vertaald 'bloederige tranen' betekent. Deze aandoening kan het gevolg zijn van een tumor, of een erg gevorderde toestand van conjunctivitis zijn.

In het geval dat hij wel degelijk aan die aandoening lijdt is het toch vreemd dat er zogezegd geen arts in Amerika is die er iets kan aan doen - of, tenminste vaststellen over welke aandoening het hier precies gaat.

Appendix: Nu dat we het toch over het thema 'wenen' hebben, dacht ik - als afwisseling - dat deze hit uit 1965 wel in de smaak zou vallen.

K. D. Lang's Crying

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2019 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht