ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Kleur je hond

Tsenne Kikke Auteur
Tsenne Kikke

Geplaatst op
zaterdag 18 juli 2009 15:40

Wat wil je voor jouw eerstvolgende Moederkesdag? Je hond laten kleuren? Het idee is niet gloednieuw, toch is het soms nog eens de moeite waard om - ondanks de wereldwijde crisisperiode - de dingen door een bril te bekijken met multi-gekleurde glazen. In elk geval denkt men er zo over in een bepaald deel van China. Bekijk de resultaten - en, wat denk je ervan?... Feit is: als je hond losloopt en je hem even uit het oog verliest, kan je hem tamelijk vlug en moeiteloos terug opsporen.Oeps! Verkeerde fotoreeks!Nota: De meeste blogs en afbeeldingen uit 2009 werden achteraf verwijderd, omdat ze verouderd waren en teveel ruimte in beslag namen.

Commentaar


Sonja Gepost op: 20/07/2009 0:36:34
Sonja wat ben ik trots op mijn volledig natuurlijke Border-Collie. Als de Chinezen al niets inzitten met mensenrechten, waarom zouden ze dan malen over dierenrechten.
Misschien omdat ze zelf allemaal zo op elkaar lijken dat ze een soort expressie van individualiteit op hun honden willen geprojecteerd zien.

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2019 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht