ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Intentie is Energie

Auteur
Marcus

Geplaatst op
zondag 28 juli 2019 21:56


We willen graag begrijpen hoe alles werkt. 12 jaar geleden, heb ik me ook een tijdje verdiept in deze materie, waardoor ik meer inzicht kreeg hoe het eigenlijk kwam dat ik als Healer op afstand ook geweldige resultaten kon verkrijgen, zelfs met 1 kleine positieve intentie te sturen..

.
De kwantumfysica leert ons dat onze wetenschappelijke kennis beperkt is in vergelijking met wat er allemaal te weten valt over ons universum en ons bestaan. Vooral leert ze ons dat de klassieke wetten van de fysica niet absoluut zijn onder alle omstandigheden. In het bijzonder heeft de kwantumfysica aangetoond dat in de wereld van de kleinste deeltjes van de materie er geheel andere natuurwetten gaan gelden dan de tot nu toe algemeen aanvaarde natuurwetten.

De komst van de kwantumfysica heeft de wereld van de wetenschap op zijn kop gezet en maakt ons ook nieuwsgierig, en spreekt een bijna poëtische taal: “alles is trilling en energie”. 'Intentie' blijkt invloed te hebben op materie, wij blijken onze eigen realiteit te creëren met onze gedachten. De kwantumfysica onderzoekt en beschrijft het gedrag van zeer kleine deeltjes, deeltjes die zo klein zijn dat de wetten van Newton niet meer opgaan.

Dankzij de moderne meetapparatuur gaat er een tot nu toe voor de wetenschap onbekende wereld open, waarvan de spirituele mens het bestaan al van wist vanaf het begin van de mensheid. Zo blijkt dat alle materie, dus ook de kernen van atomen, voor het grootste gedeelte uit lege ruimte bestaat en dat datgene wat dan nog overblijft, zich onder bepaalde omstandigheden niet als materie maar als golven energie gedraagt. Dit is waargenomen onder extreem lage temperaturen van ongeveer -273 graden. Uiteindelijk is dan alles wat we waarnemen gewoon een vastere vorm van energie, een soort gestolde energie, die wel in beweging, in trilling is. Alles in de kosmos bestaat uit trilling....

Een ander vreemd verschijnsel is dat deze kleinste deeltjes beïnvloed worden door de waarnemer en dus nooit objectief waargenomen kunnen worden. Uit verschillende proeven blijkt de intentie van de waarnemer invloed te hebben op de uitslag van het experiment. Ook het begrip tijd en ruimte krijgen in de kwantumfysica een andere lading. De kwantumfysica kan verschijnselen verklaren die vanuit de gewone natuurkunde niet verklaard konden worden. Bijvoorbeeld dat materie kan ontstaan uit energie. Het bewustzijn, de intentie invloed heeft op de materie. Verleden, heden en toekomst één zijn. Materie kan op meerdere plaatsen tegelijk zijn, zonder enige vertraging kan het ene deeltje invloed uitoefenen op een ander deeltje wat zich duizenden kilometers verder bevindt. Er moet dus een communicatievorm zijn die sneller is dan het licht! Deeltjes lijken een soort bewustzijn, een voorspellend vermogen te Kunnen hebben, die weten wat er gaat gebeuren en daar op reageren. Elke vorm van materie heeft een energieveld om zich heen die invloed heeft op zijn omgeving. (Denk maar aan de ontdekking van wetenschappers in 2011 over deeltjes die sneller gaan dan het licht).

Binnen de wetenschap van de kwantumfysica is er een stroming die met de gegevens van de kwantumwetten een verklaring zoeken voor "paranormale"verschijnselen en andere spirituele wetten, zoals bv. "behandelen op afstand". Al deze door de wetenschap ontdekte eigenschappen hebben een opmerkelijk raakvlak met het denken van de spirituele mens. Er lijkt nu een wetenschappelijke ondersteuning te komen voor de traditionele spirituele wijsheden .... Aldus wat Healing en Positive Thinking wel écht maakt ! :-)

Zoals ik het graag vertel,

Marcus J. Michielsen

 

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2019 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht