ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

DIMschool Nieuws: de werkgroep Huna-Filosofie wordt door een Privé-cursus vervangen

Hieronder kan je de aangepaste tekst met betrekking tot de leer van de Kahunas inlezen.
door DIMschool vzw - dinsdag 28 juni 2016 16:03

Eerder verscheen op deze website een tekst, waarin werd medegedeeld dat we in september met een werkgroep, gebaseerd op de Huna-filosofie, zouden opstarten. Na lang wikken en wegen, en diverse onderlinge besprekingen, moesten we toegeven dat een privé-cursus duizendmaal interessanter is voor de echt geïnteresseerden dan een werkgroep waar meerdere mensen aan deelnemen.

Ervaring toonde ons aan dat een persoon op zichzelf in één uur tijd veel meer kan aanleren en assimilieren indien hij/zij geen deel uitmaakt van een werkgroep - vooral, indien iedereen aan de beurt wil komen, en als alle vragen dienen te worden beantwoord.

Anders gezegd: een groep kan het leerproces van een persoon drastisch afremmen - en, in groep is een uurtje vrij snel voorbij. Bovendien is de energetische overdracht van persoon tot persoon via webcam veel doeltreffender indien er geen andere mensen in de buurt zijn.

Ook bestaat het risico niet dat een sessie sneller dan voorzien wordt afgebroken, omdat iemand vroeger weg moet - of, later wordt opgestart, omdat iemand nog niet is ingelogd, computer problemen heeft, et cetera, et cetera, et cetera.

Het énige voordeel van een werkgroep is, dat het per persoon veel goedkoper is - maar, goedkoop is dus in dit geval niet altijd beter. Toch niet voor de ernstige kandidaat, die het als een 'roeping' aanschouwt.

Hieronder vind je de tekst, die reeds eerder meermaals verscheen, maar dan ietwat werd aangepast.

"Ik wissel energieën uit met dieren, waardoor ze in slaap vallen." Dat was het korte antwoord van meester Kanzawa Sensei op de vraag om meer informatie te verstrekken over zijn meest ongelooflijke gaven.

Het is een feit, dat al meer dan duizend jaar bepaalde mensen zich oefenen in de kunst om zichzelf af te stemmen op de subtiele aanwezigheid van chi, of levensenergie. Het gaat uit van elk levend wezen, en die energie kan - enkel en alleen via een degelijke opleiding - worden gemanipuleerd.

Kanzawa Sensei is een Japanse chi meester, die lange tijd Kikou heeft beoefend, een Japanse vorm van Qigong, zijnde: de praktijk van het cultiveren van energie. Als hij in de buurt komt van dieren, kan hij de kracht van zijn geest gebruiken om hen te dwingen in slaap te vallen. Hij demonstreerde dit met olifanten, buffels en zelfs met struisvogels.

Je hoeft ons natuurlijk niet te geloven, maar oordeel zélf over deze meest ongelooflijke vaardigheid dankzij onderstaande filmpjes!

Nota: Indien je jezelf daarvoor geroepen voelt - we bedoelen: leren omgaan met die energieën, nadat je ze in jezelf hebt doen ontluiken via de privé-cursus 'Huna, de authentieke leer van de Kahunas', kan je jezelf daarvoor te allen tijde inschrijven.

QiHuna is een moderne vorm van Kahunatherapie, gebaseerd op de geheime leer van de Hunas, oftewel van de Kahunas, de Hunapriesters, aangevuld met hedendaagse (zelf)geneeswijzen, waaronder QiGong.

Wat de Hunaleer betreft, mag je duizenden filmpjes bekijken, of honderden boeken lezen, maar hetgeen wij brengen, vind je nergens anders. Met andere woorden: je bent niets met de theorie, indien je niet weet hoe je het daadwerkelijk in de praktijk zou kunnen toepassen.

Nota: een privé-cursus kan elk moment vanuit jouw thuis worden opgestart. Indien je niet al té veraf van Bonheiden woont, mag je natuurlijk ook naar hier komen. Wel verhuizen we in september naar Niel, nabij Boom.

Hier is dan een eerste filmpje ...

In dit filmpje zag je dat Kanzawa Sensei een alpaca ranch in California bezocht, en de eigenares,  Cecilia Secka genaamd, verbaasde door een  gehele kudde alpaca's aan zijn wil te onderwerpen. Naast deze opmerkelijke demonstratie verscheen er op de website van Alpaca Ranch een bericht, waarin vermeld stond dat Kanzawa achteraf een ziek dier genas. Klik op deze link indien je daarvan het verslag van Cecilia Secka wenst te lezen - of, lees gewoonweg wat hieronder in het Engels staat afgedrukt.

"What he did after the filming though was most extraordinary as he worked with one of my female alpacas who that same morning was behaving very strangely. She was almost paralyzed in her hind legs and hips as well as not being able to eat as if her jaw was paralyzed. I gave her some Banamine hopeing that would help. As the day went on she showed no improvement. I told Mr. Sensei about her and at the end of the day he went to see her. She was still not able to eat. Mr. Sensei started working on her, standing 4-5 feet away from her, just using his mind and Chi power. We gradually started seing improvement and after about 20 minutes she was fully restored, moving and eating totally normally. She has never had the symptoms again!"

Noch bovenstaande videoclip, noch de beelden hieronder hoef je te geloven,
zolang je maar voldoende geloof in jezelf stelt - en,
er 'iets' in jou is dat jou aanspoort.

Anders gezegd: indien het 'erin zit', kan het 'eruit worden gehaald'...

DIMschool vzw -

Indien je eerder belang stelt aan wat er aan de massamens wordt gegeven, moet je iets van onderstaande aard meevolgen...

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2019 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht