ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Pssst! Jij, ja jij! Leren werken met Runen?… De handleiding is beschikbaar!

Contacteer ParaPsychon - of, koop aan via de rubriek 'Artikelen!
door Tsenne Kikke - dinsdag 14 september 2021 1:30

Nadat ik de blog, getiteld: 'Over Runenmagie en Odin's Runenlied' op deze website plaatste, stelde ik me tegelijkertijd de vraag wat er tegenwoordig zoal over runen op het internet te vinden is. Want, schreef ik toen: "Enerzijds is het spijtig dat Runenmagie zozeer is gecommercialiseerd en figuren aangetrokken die daarin eigenlijk niet thuishoren, maar dat geldt voor zoveel andere zogenaamde 'spirituele' aangelegenheden." Was ik té voorbarig?...

Dus, schuimde ik het internet nogmaals af, en bekeek bovendien tientallen YouTube filmpjes, plus enkele Facebook accounts. Eigenlijk mag ik het niet zeggen of schrijven, maar al hetgeen ik tegenkwam was van zeer povere kwaliteit. Wat ik vond, waren meestal kopijen van kopijen van kopijen, aangevuld met uit de duim gezogen, nietszeggende extraatjes.

Probeer het enkele minuten vol te houden. Positieve Runen reclame is het alleszins niet... :-)

Niet verwonderlijk dat weinig mensen in Runenkunde geïnteresseerd zijn. :-) Hieronder stelt iemand de Futhork Runen één voor één voor...

Mooie commerciële opname, maar heeft er totaal niets mee te maken, integendeel, omdat behoud van energie primordiaal is.

Wat de runenmantra's betreft - zijnde: de juiste uitspraken die bij elk runenteken passen - die vond ik nergens op YouTube terug.

Natuurlijk kan ik dingen hebben overgeslagen. Dus, als jij, beste lezer, mij in contact zou kunnen brengen met het juiste filmpje ben ik jou heel dankbaar. Houd er wel rekening mee dat ik het wel heb over de Futhork, en niet over de Futhark, waarvan er veel te veel verschillende versies bestaan én evenveel dubbelzinnige tegenstrijdigheden.

Ik heb het dus over de Armanenrunen van Guido Karl Anton List, beter gekend als Guido von List (1848 – 1919), die ook door Karl Spiesberger (1904 - 1992) en Siegfried Adolf Kummer (1899 - 1977) werden gepromoot. De racistische of fascistische uitlatingen werden inmiddels gelukkig genoeg wel degelijk verwijderd! Niet enkel en alleen omdat ze ongepast zijn, maar ook niet meer van deze tijd. Tenslotte heeft de oorspronkelijke, eeuwenoude Runenleer met al dat ongepaste niets te maken.

En, nog iets... De heropleving van de oude Germaanse cultus was voor Hitler even vreemd als zijn afkeer voor moderniteit en technologie die er indertijd in ariosofische kringen heerste. Hitler spotte zelfs met "volkse reizende geleerden" die "dagdromen over oud-Germaanse heroïek, van grijze oudheid, stenen bijlen, speer en schild" in zijn 'Mein Kampf', pagina 396.

De hoofdvraag over runen, die vandaag de dag nog resteert, is: "Hebben die ooit gewerkt, en werken ze nu nog?"... Probeer ze dus voor jezelf uit. Want, wat heb je aan de meningen, uitspraken, overtuigingen van anderen?...

Ofwel ga je ze in twijfel trekken, ofwel kan je er klakkeloos geloof aan hechten, nietwaar?

Wat de Runenhoudingen, oftwewel Runen asanas betreft, kon ik geen betere filmpjes op YouTube vinden. Of ze juist zijn, verkeerd, onvolledig, of wat dan ook, zul je ooit voor jezelf moeten uitvinden. Die houdingen zijn nuttig, maar weet wel dat ze in de Oudheid niet werden toegepast. Daarnaast moet je nog wel de mudra's aanleren evenals de mantra's. Echt boeiende materie van zodra je jezelf erin verdiept - beloofd.

In Runenkunde geïnteresseerd?

ParaPsychon heeft ondertussen een eigen handleiding samengesteld. Daarin wordt duidelijk uitgelegd waarom er met de Futhork wordt gewerkt; vooral, indien je het voor 'magische doeleinden' en/of 'innerlijke groei' wil aanwenden. Je vindt er alles in terug, waaronder de juiste asanas, mudras, mantra's, hoe je de runen zelf kunt vervaardigen, hoe je met de runen kunt omgaan, er orakels mee kunt raadplegen, en zoveel meer.

Neem dus contact op met ParaPsychon! Of, ga naar 'Artikelen' (bovenaan), en koop het daar aan.

Nadat je die handleiding volledig hebt doorgenomen, en op jezelf met de runen hebt leren werken, kan je je eventueel aanmelden om de Werkgroep 'Runenkunde' via Skype bij te wonen. Vermeld er wel bij waarom je het zou willen aanleren - en, lees de kleine letters.

Nadat je de handleiding hebt doorgenomen en je je nadien aanmeldt, zal je binnen de 7 dagen worden gecontacteerd én uitgenodigd om via Skype een kort, kosteloos gesprek aan te gaan om voor jezelf uit te maken of je wel of niet geschikt bent om aan die Werkgroep Runenkunde deel te nemen. Dus bestaat de kans dat je er geen extra geld aan hoeft uit te geven. Goed, hé! In elk geval staat alles wat je dient te weten in die handleiding. En, moest er een degelijk boek over bestaan, dan zouden we die aan jou hebben aangeraden.

Wat het financiële betreft... Dat hangt af van het aantal deelnemers. Hoe meer zielen, hoe voordeliger de individuele bijdrage. Wil je niet door anderen worden opgehouden? Kies dan voor een privé-sessie!

De Werkgroep Runenkunde wordt dus in de loop van 2022 opgestart.
ParaPsychon zal jou daarvan persoonlijk én via deze website op de hoogte brengen.

Ondertussen kan je de handleiding al aankopen voor slechts 33 euro!

Nota: eigenlijk is die handleiding het meest belangrijke vooraleer je met de beoefening van Runenkunde begint. Want, je moet weten waaraan je begint, nietwaar?

Interesse in deze meest boeiende handleiding? Laat het nu aan ParaPsychon weten! Of, nogmaals: ga naar 'Artikelen' en koop het daar aan.

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren?
Klik hier en, alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Ook kan je in onze webshop iets aankopen, waaronder:
Archetypen vragenlijst
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er...: Eclecticus!

En, dan heb je nog de vaste teksten...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie…
Meteorieten zijn hoogstwaarschijnlijk zo oud als onze planeet: eentje kopen?    
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht