ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Pas verschenen: Kernbewustzijn - Transformatie door beweging

Auteur: Liz Koch.
door Tsenne Kikke - maandag 27 september 2021 16:22

Ontdek intuïtief hoe jouw lichaam het liefst wil bewegen om blokkades en aandoeningen te kunnen oplossen met ‘Kernbewustzijn’ van Liz Koch.

Deze uitgave is het praktische antwoord op de verrassende bestseller 'Psoas, de spier van de ziel'. In de kern van jouw lichaam ligt wijsheid besloten waar je door middel van beweging bij kunt komen. In 'Kernbewustzijn' vertelt Liz Koch je hoe met oefeningen en praktische tips.

Je zwemt, danst, loopt of springt; beweging staat nooit los van (het) leven. Bewegen is de kern van ons mens-zijn. Ons lichaam weet intuïtief hoe het het liefst wil bewegen en hoe we blokkades en aandoeningen zelf kunnen oplossen. Deze kennis is in onze kern aanwezig en vanuit deze kern kan ons leven weer stromen. Liz Koch helpt je jouw somatische intelligentie te vergroten door anders naar beweging te kijken én anders in beweging te komen. Met veel oefeningen, rijk geïllustreerd met zwart-wit foto’s.

Een fascinerend en praktisch boek voor iedereen die bezig is met de vergroting van het lichaamsbewustzijn. Het werd door uitgeverij AnkhHermes op 21 september 2021 uitgegeven.

‘Kernbewustzijn’ van Liz Koch aankopen via Bol.com? Of, er eerst via deze link een uittreksel lezen?

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht