ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Boekbespreking: Het mysterie van de donkere maan

Over de helende kracht van de donkere godin…
door Tsenne Kikke - dinsdag 15 juni 2021 17:06

Jouw schaduwkant belichten...

'Het mysterie van de donkere maan' van astrologe Demetra George is een boek vol inspiratie voor alle vrouwen die hun leven met de maan verder willen verdiepen.

Hierin belicht zij het mysterie, de wijsheid, en helende kracht van de donkere fase van de maancyclus. Een fase, die erop wacht om in het licht te worden geplaatst. Zoals de maan elke cyclus weer haar donkere fase heeft, zo kennen wij ook donkere periodes in ons leven.

Demetra George laat zien hoe de maan jou hierdoorheen kan gidsen en welk potentieel voor vernieuwing er in verscholen ligt. Aan de hand van rebelse godinnen als Medusa en Lilith komt de krachtige, vrouwelijke symboliek van de maan tot uitdrukking. Je wordt uitgenodigd om met jouw schaduwkanten aan het werk te gaan, om vervolgens sterker tevoorschijn te komen.

Dit boek combineert psychologische, mythische en spirituele perspectieven op de schaduwrijke, vrouwelijke symboliek van de donkere maan om de duisternis terug te winnen van onderdrukkende, op angst gebaseerde beelden. Het biedt riten aan voor wedergeboorte en transformatie die ons leren om de kracht van onze donkere tijden aan te boren, het maximaliseren van het potentieel voor vernieuwing dat inherent is aan onze onvermijdelijke periodes van verlies, depressie en woede

Demetra George: “De bedoeling van 'Het mysterie van de donkere maan' is om op een andere manier naar de duisternis te gaan kijken. Hopelijk komt de lezer tot de conclusie dat de donkere fase van iedere cyclus een fase is van herstel en vernieuwing; een tijd van mysterie, wijsheid en genezende krachten - en niet een van angst en onwetendheid – allemaal geschenken van het mysterie van de donkere maan.”

Aankopen via Bol.com? Of, er iets uit lezen? Klik dan op deze link.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2023 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht