ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

'Friends: The Reunion' is onderweg…

Zeventien jaar lang waren ze van elkaar gescheiden geweest…
door Tsenne Kikke - vrijdag 21 mei 2021 16:31

‘Friends’ ging in première op 22 september 1994 en liep tien seizoenen lang op de Amerikaanse tv-zender NBC. In totaal waren er 236 afleveringen van te zien. Elke aflevering duurde ongeveer 22 minuten. De laatste werd in de Verenigde Staten op 6 mei 2004 uitgezonden. De populariteit van de serie was zo groot dat de zes hoofdrolspelers bij de laatste twee seizoenen van de serie 1 miljoen dollar per aflevering betaald kregen.

‘Friends’ is en blijft één van de meest populaire sitcoms aller tijden en is sinds 2018 - mede dankzij Netflix - vandaag ook een grote hit bij de jongere generaties.

Maar, na zeventien jaar hebben de castleden van 'Friends' weer voet gezet in Central Perk. Jennifer Aniston (52), Courteney Cox (56), Lisa Kudrow (57), Matt LeBlanc (53), Matthew Perry (51) en David Schwimmer (54) zijn binnenkort te zien in een vervolg van de immens populaire sitcom.

Het jarenlange geduld van de ‘Friends’-fans wordt binnenkort dus eindelijk beloond, want op 27 mei komt de langverwachte reünie eindelijk op de buis. Hoewel sommige leden van de wereldberoemde cast er nog exact hetzelfde als vroeger uitzien, zijn andere duidelijk wat verouderd. Meer dan het buikje van Matt LeBlanc (‘Joey’) valt fans echter de transformatie van Matthew Perry (‘Chandler’) op, en niet in de meest positieve zin.

Matthew Perry, die Chandler Bing speelde in ‘Friends’, heeft fans van de populaire show een reden tot zorgen gegeven. De 51-jarige acteur oogt niet bijzonder fris in een nieuw promofilmpje voor de aankomende ‘Friends’-reünie, wat sommigen deed vermoeden dat hij onder invloed was van verdovende middelen. Perry staart vaak in de leegte of naar de grond, en wanneer hij wel het woord neemt, spreekt hij opvallend traag...

Onder invloed

Het is bekend dat Perry een verleden heeft van drugs-, medicijnen- en alcoholverslavingen. Zo geraakte hij na een jetski-ongeluk verslaafd aan de pijnstiller Vicodine, wat hem tijdens de opnames van seizoen 3 tot en met 6 een wandelend wrak maakte. “Ik was er in die periode vaak niet bij met mijn hoofd, als je begrijpt wat ik bedoel. Ik was volledig van het pad en leefde zeer ongezond”, zei de acteur daarover. Zijn worsteling met verslavingen zorgde ook voor vaak drastisch gewichtsverlies en weer gewichtstoename, wat tevens te zien was in ‘Friends’.

In 'Friends: The Reunion' zijn naast de voormalige cast ook Reese Witherspoon (die het zusje van Rachel speelt) Lady Gaga, David Beckham en Justin Bieber te zien.

Bekijk hieronder de nieuwste trailer voor de reünie, die 27 mei uitkomt op HBO Max. Eigenlijk had die reeds in mei van vorig jaar moeten uitkomen, maar vanwege de COVID-19 plaag tot nu uitgesteld.

Een beetje promotie uit 2020...

Bron: Metro & andere

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren?

Klik hier en, alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Ook kan je in onze webshop iets aankopen, waaronder:

Archetypen vragenlijst
Boeken (sterk afgeprijst)
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er Eclecticus!

En, dan heb je nog de vaste teksten...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie…
Meteorieten zijn hoogstwaarschijnlijk zo oud als onze planeet: eentje kopen?    
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht