ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Coronavirus in de VS: waar de gevallen alsmaar blijven groeien

Enkele cijfers uit de VS…
door Tsenne Kikke - zaterdag 21 november 2020 16:37

De VS werd met twee nieuwe mijlpalen geconfronteerd, namelijk: de allereerste dag met 200.000 besmettingsgevallen en een miljoen nieuwe gevallen in minder dan een week tijd.

De groei van COVID-19 in de Verenigde Staten heeft naar het schijnt zijn meest explosieve fase bereikt. De natie had op 30 oktober negen miljoen besmettingen vastgesteld. Tien dagen later waren het er al 10 miljoen. Een andere week ging voorbij en men kwam ver boven 11 miljoen uit, zijnde: 11.801.472 in totaal op 19 november. Vandaag bereikte men het cijfer 12.289.767.

Nu staat Amerika op het punt om 200.000 gevallen in één dag te registreren; dit, voor het eerst tijdens de pandemie - terwijl er ook een miljoen gevallen in minder dan zeven dagen werden genoteerd. De staten Midwest en Mountain West blijven de hoogste last dragen, maar overal werden pieken genoteerd.

De sterfgevallen van het coronavirus blijven ook stijgen, met een zevendaags gemiddelde dat boven de 1.300 per dag uitstijgt. In totaal zijn er al 260.443 mensen aan Covid-19 gestorven.

Toch hebben 14 staten nog steeds geen maskerverplichtingen, zelfs als de ziekenhuizen aldaar geen bedden en personeel meer hebben om de crisis het hoofd te bieden.

Vanaf midden november zijn er in 27 staten én in Washington D.C. minstens drie van de vier intensieve zorgenbedden bezet. Bovendien hebben de staten, waarin de meest ontspannen gezondheidsbegeleiding bestaat, het meest te lijden.

"De derde golf brengt een mengeling van verdriet en gevoelloosheid met zich mee, die moet worden overwonnen met een betere naleving van de gezondheidsbegeleiding als de natie geen verder achteruitgang wil ondergaan," luidde het.

Voorkomen: beter dan genezen

Ook Donald Trump Jr, de oudste zoon van Donald Trump, heeft positief getest op Covid-19, doch vertoont geen symptomen. Zijn vriendin, Kimberly Guilfoyle, liep deze zomer al een coronabesmetting op, toen het koppel voor de herverkiezingscampagne van president Trump door het land reisde. Hopelijk dragen ze nu op z'n minst een mondmasker. Niet, dat het een wondermiddel is en écht beschermd, maar: beter iets dan niets.

Naar het schijnt zijn er velen die zelfs op hun eigen sterfbed niet willen geloven dat het coronavirus hen te pakken heeft gehad. De griep, of een longinfectie, was volgens hen dé oorzaak.

Dan zijn er nog de non-believers die anderen hun valse overtuigingen opdringen. Vooral, zij: die beweren dat God véél sterker is dan het virus; dit, zonder te beseffen dat indien hun godheid écht bestaat, hij die virusuitbraak best had kunnen voorkomen.

Toch zijn er anderen die zich ondertussen hebben bekeerd, godzijdank.

Wat straffen betreft: in Indonesië pakken ze het zo aan...

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Winkeluitbater: "Kan ik u helpen."...
Bezoeker: "Nee, dank u! Ik kijk gewoonweg eventjes rond..."
Kortom: Véél te veel bezoekers, die Spiritualia niet ondersteunen...

Stoppen we ermee op 31/12/2020 ???

Of, voel je je geroepen om deze Spiritualia website te sponsoren, opdat we tóch online blijven?

Klik hier en, alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Ook kan je in onze webshop iets aankopen, waaronder:

Archetypen vragenlijst
Boeken (sterk afgeprijst)
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

En.., voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er Eclecticus!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht