ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Ben je eveneens drager van implantaten van buitenaardse afkomst?

Slachtoffers van ontvoeringen door buitenaardse wezens ontdekten dat ze onbekende implantaten in hun lichaam droegen…
door Tsenne Kikke - dinsdag 30 juni 2020 18:38

Je hebt niet alleen mensen, die er rotsvast van overtuigd zijn dat de Aarde vlak is en geen bol, maar ook personen die in het bestaan van aliens geloven. Dat is hun goed recht...

Dat er leven op anderen planeten kan zijn, is natuurlijk heel sterk mogelijk, al is het misschien microscopisch klein. Maar sommige ufonauten leggen de lat van hun (bij)geloof veel hoger en durven beweren dat er reeds buitenaardse wezens met hun ruimtevaartuigen op Aarde zijn geland én mensen hebben ontvoerd.

Eén van die overtuigde gelovigen was een persoon die met zijn titel schermde - want, hij was een dokter, en om die reden kon hij het natuurlijk allemaal weten en 'geloofwaardig klinken'. Ik bedoel: enkel en alleen in de oren van andere 'gelovigen', natuurlijk.   

Zijn naam was Leir, dr. Roger Leir. Hij overleed in 2014 aan een hartaanval op de leeftijd van 79 jaar. Naast ufoloog was hij een chirurg, die beweerde dat hij bij operaties een twaalftal implantaten uit lichamen, die hij persoonlijk opereerde, heeft verwijderd. Implantaten, waarover hij zei dat ze 'radiosignalen' uitzonden.

Nog sterker...: die implantaten konden uit zichzelf bewegen, alsof ze tijdens de operatie niet wensten gevonden te worden. Ze zouden dus van extraterrestriële origine zijn geweest...

Indien het onderwerp jou interesseert, kan je onderstaande videoclip bekijken. Ikzelf heb er slechts enkele minuten aan besteed..., maar een Star Wars film zou me misschien nog kunnen bekoren, met de nadruk op het woordje 'misschien'.

Alleszins niet in een bioscoopzaal - want, daar kan ik de beelden niet vooruitspoelen. :-)

Eén ding is zeker: Flatlanders bestaan echt!

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

(Interesse?... Laat je niet door jouw ego tegenhouden, indien jij je innerlijk geroepen voelt!)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In het afgelopen 15-jarige bestaan van Spiritualia.be is er online een hoop veranderd. En ook aan deze website wordt er – in reactie op alle online ontwikkelingen – continu geschaafd. Zo hebben we vorig jaar geïnvesteerd in een betere server, waardoor de site nog sneller is geworden. Verder werden we in december 2019 zelfs verplicht om nog meer schijfruimte aan te kopen, en zo meer.

Met al die nieuwe ontwikkelingen hebben we na dertien jaar nog immer een duidelijk doel voor ogen, namelijk: zoveel mogelijk mensen inspireren om aan hun innerlijke zelf te werken, losstaande van hun diverse persoonlijkheden en honderdtallen kleine ikjes.

Bovendien doen we ons best om mensen te laten na-denken - een denken dat na het gewone, automatische denken komt - en ja: soms door een schokje te geven, opdat ogen worden geopend. :-)

Toegegeven: daarmee is niet iedereen gediend. Nochtans is dat meer dan logisch. Waarom?... Wel, omdat we ons richten tot een welbepaalde doelgroep. Indien je het al vergeten bent: tot mensen die aan hun innerlijke zelf willen werken.

Enerzijds kunnen alle bezoekers onze blogs gratis lezen, maar het runnen van een gratis site is niet goedkoop. En daarom doen we regelmatig beroep op onze meest trouwe bezoekers, waardoor Spiritualia online kan blijven.

En?... Voel je je geroepen om deze Spiritualia website te sponsoren? Ja?... Doen & alvast bedankt!

Het kan al vanaf 1 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link voor meer info.

- Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf gratis via Zoek&Vind aanmelden.

En.., voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er Eclecticus!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht