ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Over Amerikanen en hun verkozen leider

En, over de Wet van Oorzaak & Gevolg.
door Tsenne Kikke - zaterdag 25 april 2020 19:46

De meerderheid van het Amerikaanse volk verkreeg de leider die het wilde...

Gisteren gaf die leider de raad om mensen met Covid-19 in te spuiten met desinfectiemiddel zoals javel - of, om hen te behandelen met UV- en zonlicht. Daar kwam heel wat kritiek op en werd afgedaan als een zeer domme uitspraak. Achteraf reageerde Trump echter door te zeggen dat het een sarcastische vraag was. "Om te zien wat er gebeurde," zei hij in een videoboodschap.

Het idee van Trump was volgens experts 'totaal ridicuul'. In de bewuste persconferentie vroeg Trump zich wel degelijk luidop af of zonlicht (zie eerstvolgende blog) en desinfectiemiddel zouden kunnen helpen in de bestrijding van het virus in het lichaam. Wetenschappelijk adviseur William Bryan had namelijk gezegd dat desinfectiemiddel een krachtig effect lijkt te hebben op het doden van het virus op oppervlakken en in de lucht.

Fabrikanten van ontsmettingsmiddelen raden nu ten zeerste af om hun producten in te slikken of te injecteren. Toch wordt vermoed dat er de komende weken verschillende patiënten opgenomen zullen worden die de suggestie van Trump hadden opgevolgd - want...

Volgens een peiling deze week hechten nog altijd 35% van de Amerikanen geloof aan wat Trump over corona te vertellen heeft. En, dat percentage is voor velen misschien angstwekkend, omdat het een aanwijzing zou kunnen zijn voor het bijna onoverkomelijke feit dat Trump wordt herkozen... Wie weet?

Tegenspreken betekent: ontslag verwachten...

En die leider wordt zowel door zijn dochter als door zijn schoonzoon bijgestaan...

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

(Interesse?... Laat je niet door jouw ego tegenhouden, indien jij je innerlijk geroepen voelt!)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In het afgelopen 15-jarige bestaan van Spiritualia.be is er online een hoop veranderd. En ook aan deze website wordt er – in reactie op alle online ontwikkelingen – continu geschaafd. Zo hebben we vorig jaar geïnvesteerd in een betere server, waardoor de site nog sneller is geworden. Verder werden we in december 2019 zelfs verplicht om nog meer schijfruimte aan te kopen, en zo meer.

Met al die nieuwe ontwikkelingen hebben we na dertien jaar nog immer een duidelijk doel voor ogen, namelijk: zoveel mogelijk mensen inspireren om aan hun innerlijke zelf te werken, losstaande van hun diverse persoonlijkheden en honderdtallen kleine ikjes.

Bovendien doen we ons best om mensen te laten na-denken - een denken dat na het gewone, automatische denken komt - en ja: soms door een schokje te geven, opdat ogen worden geopend. :-)

Toegegeven: daarmee is niet iedereen gediend. Nochtans is dat meer dan logisch. Waarom?... Wel, omdat we ons richten tot een welbepaalde doelgroep. Indien je het al vergeten bent: tot mensen die aan hun innerlijke zelf willen werken.

Enerzijds kunnen alle bezoekers onze blogs gratis lezen, maar het runnen van een gratis site is niet goedkoop. En daarom doen we regelmatig beroep op onze meest trouwe bezoekers, waardoor Spiritualia online kan blijven.

En?... Voel je je geroepen om deze Spiritualia website te sponsoren? Ja?... Doen & alvast bedankt!

Het kan al vanaf 1 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link voor meer info.

- Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf gratis via Zoek&Vind aanmelden. -

Commentaar


chans Gepost op: 23/08/2020 20:20:09
chans

https://www.dewereldmorgen.be/artikel/2020/08/20/hoe-trump-de-verkiezingen-van-2020-won-een-terugblik/

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2022 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht