ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Dossier Spiritisme: Maak kennis met het Grootste Ouija-bord ter Wereld!

Geloof jij ook nog in het bestaan van demonen, geesten en spoken?
door Tsenne Kikke - woensdag 16 oktober 2019 19:05

Er was een tijd dat mediums tijdens een spiritistische seance gebruik maakten van een ouija-bord om met onzichtbare entiteiten, waaronder geesten van overledenen, demonen, en zo meer, te kunnen communiceren. Natuurlijk duurde het niet al te lang dat gewone mensen het bord ook aankochten en ermee begonnen te spelen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er miljoenen en miljoenen van werden verkocht.

Werkt het wel ?

Weet, dat het communiceren met allerlei entiteiten 'effectief werkt', zolang men maar niet wordt geblinddoekt. :-) Vandaag de dag kunnen we zeggen dat een ouija-bord, ook weleens 'Kruis en Bord' genoemd, misschien een mooi stuk speelgoed is..., maar in het geheel niet geschikt voor bijgelovige, of naïef ingestelde mensen. :-)

Zien, is geloven...

Niet 'Godzilla', maar ...

De 'Talking Board Historical Society', een organisatie die zich toelegt op het behoud van de geschiedenis van 'pratende borden', waarvan wordt gezegd dat men met geesten aan de 'andere kant' kan communiceren, onthulde vorige zaterdag  tijdens een evenement in Salem, Massachusetts 's werelds grootste Ouija-bord. Het verkreeg de naam 'Ouijazilla'. Het enorme stuk werd geproduceerd door Rick Schreck, ondervoorzitter van de vereniging.

Het gigantische bord meet 295 m², weegt zwaarder dan een olifant, en het is twee en een half keer groter dan de huidige recordhouder voor 's Werelds Grootste Ouija-bord, dat op het dak van een spookhotel in Pennsylvania staat.

Het enorm grote, handgeschilderde stuk is 'volledig operationeel' aangezien Schreck ook een bijbehorende planchette heeft gebouwd. Het is onzeker of het groteske Ouija-bord ooit al dan niet zal worden gebruikt om geesten tevoorschijn te toveren, maar men gaat ervan uit dat, als dat zo is, die geesten behoorlijk groot kunnen worden...

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

(Interesse?... Laat je niet door jouw ego tegenhouden, indien jij je innerlijk geroepen voelt!)

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren?

Het kan al vanaf 1 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link.

- Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf gratis via Zoek&Vind aanmelden.

- En, je kunt je ook als eclecticus inschrijven! -

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2022 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht