ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Bestorming Area 51 om aliens te zien, bleef uit

De Area 51 Bestorming was een dikke flop…
door Tsenne Kikke - zaterdag 21 september 2019 14:14

Ufo’s en buitenaardse wezens, die onze Aarde bezoeken, blijven de fantasie prikkelen. Een Facebook-oproep om Area 51 op 20 september te bestormen, heeft gisteren geen miljoenen, maar wel tientallen mensen naar de zwaarbewaakte Amerikaanse militaire basis gelokt.

"We zijn naar hier gekomen om te zien hoe domme mensen een bestormingspoging zullen wagen," zei de 23-jarige Jason Strand. Hij kwam met een groep van negen vrienden naar Area 51 in Nevada, maar zelf zijn ze niet van zin om de basis binnen te dringen.

'Storm Area 51: They can’t stop all of us’, heette het Facebook-evenement dat de mensen moest warm maken voor die onderneming. Sinds het evenement in juni werd aangemaakt, klikten ruim twee miljoen mensen op ‘aanwezig’. Zij wilden allemaal de aliens zien die de Amerikaanse overheid daar volgens samenzweringstheoretici al sinds de jaren 50 verborgen houdt, én de ufo's die men er zogezegd tracht na te bouwen.

Op de dag van de waarheid was er dus van een bestorming geen sprake. Een jonge vrouw dook volgens persagentschap Reuters even onder een hek door, maar ze werd al snel onderschept. De autoriteiten hielden alles in het oog. "Ze zijn hier gewoon om te zien wat er gebeurt," zei sergeant Orlando Guerra. "Ze zijn hier om plezier te maken."

De Amerikaanse luchtmacht had op voorhand een niet mis te verstane waarschuwing gegeven. Area 51 is ook omzoomd met borden waarop staat dat het de overheid toegestaan is ‘dodelijk geweld’ te gebruiken tegen indringers. Organisator Matty Roberts, een student uit Californië, benadrukte nogmaals dat het om een grap ging, voor wie dat nog niet duidelijk was.

In de buurt van Area 51 werden wel verschillende festivals georganiseerd, onder andere in Rachel en Hiko. Daar waren vooral veel opblaasbare aliens te zien. Maar, een overrompeling was het alleszins niet...

En ja, de twee jonge Nederlanders zijn terug thuis. Ze hadden de keuze: ofwel 1 jaar in de gevangenis verblijven, ofwel terug naar huis vliegen.

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

(Interesse?... Laat je niet door jouw ego tegenhouden, indien jij je innerlijk geroepen voelt!)

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren?

Het kan al vanaf 1 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link.

- Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf gratis via Zoek&Vind aanmelden.

- En, je kunt je ook als eclecticus inschrijven! -

- Iets te melden? Klik op deze link! -

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht