ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Dossier Ufologie: Och…, presidenten en ex-presidenten zijn ook maar mensen, nietwaar?

Ex-Poolse president sprak over een potentiële buitenaardse invasie.
door Tsenne Kikke - donderdag 28 maart 2019 22:15

Ik ben volop de rubriek 'Eclecticus' aan het opbouwen, maar zo nu en dan zal ik weleens - zoals nu - iets totaal anders publiceren...

Weet daarbij, dat je op deze Spiritualia website nooit uitgekeken geraakt. In de laatste 12 jaar tijd heb ik er meer dan 10.000 blogs op geplaatst. Zo kan je, bijvoorbeeld naar Google gaan, en daar het woordje 'Spiritualia' intikken, gevolgd door een kernwoord waar jouw interesse op dat moment naar uitgaat, zoals: 'Spiritualia Zelfkennis'.

Ook onderaan elke blog vind je links naar andere teksten, die over hetzelfde voorwerp kunnen gaan. Jezelf op deze website vervelen, doe je dus nooit. :-)

Ditmaal heb ik het over Lech Walesa, de vroegere president van Polen, die tijdens een spreekbeurt in Krosno zijn toehoorders verraste met de waarschuwing dat hij voorstander was geworden van het idee dat intelligente, buitenaardse wezens niet alleen bestaan, maar ook een bedreiging kunnen vormen voor de veiligheid van onze Aarde.

Zo zei hij: "Er zijn drie niveaus van intellectuele ontwikkeling in andere sterrenstelsels, en helaas beschikt de menselijke soort over de laagste laag." Als zodanig waarschuwde hij dat een bezoek van deze geavanceerde wezens gevaarlijk zou kunnen zijn voor onze planeet. "Moeten we de ET's proberen uit te dagen?" merkte Walesa daarbij zelf op: "Ze zullen ons tegenhouden, en ons in tweeën snijden. De Aarde zal ineenstorten."

En, als je hem verder aanhoort, klinkt het alsof hij daarover daadwerkelijk alles afweet.

Hij postuleerde dat een dergelijk invasiescenario de mensheid 5.000 jaar terug in de tijd kan brengen. Terug naar nul dus, en dat alles opnieuw zal moeten worden herhaald, totdat de beschaving op het moment waarop we vandaag zijn beland, nogmaals arriveert.

Walesa ging verder met te beweren dat de mogelijkheid bestaat dat soortgelijke situaties zich al eerder op Aarde hebben plaatsgevonden, misschien al 4 of 5 maal. "Kijk maar naar de piramiden," zei hij, "we weten niet waar ze vandaan komen."

Hoewel je je misschien zou kunnen afvragen of hij deze meer dan 'fantastische informatie' al tientallen jaren geleden had opgedaan - via zijn prominente positie in Polen, bijvoorbeeld - lijkt het erop dat zijn inzichten over deze onderwerpen op een aanzienlijk minder clandestiene manier werden bereikt.

De bijna 75-jarige voormalige president, ex-Nobelprijswinnaar voor de Vrede, gaf tijdens zijn  speech aan, dat zijn kennis over buitenaardse wezens en het UFO-fenomeen eigenlijk is afgeleid van het bekijken van YouTube-video's over deze onderwerpen.

Laat hem maar het internet afschuimen. Morgen komt hij misschien af met de Platte Aarde-theorie, met het 'bewijs' dat vliegende schotels daardoor veel vlotter kunnen landen... :-)

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw -

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren?

Niet enkel en alleen om de kosten te helpen dragen, maar vooral om een budget te vergaren waardoor deze website naar buiten toe beter kan worden gepromoot.. En, sponsoren kan al vanaf 1 euro tot en met 500 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link.

- Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf via Zoek&Vind aanmelden.

- En, je kunt je ook als eclecticus inschrijven! -

(Meer info daarover ?)

( - Ook op: kllk hier - )

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht