ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Ook duivels, demonen en andere schepsels zijn producten van onze verbeeldingswereld

… zelfs alle goden werden naar het beeld en gelijkenis van de mens geschapen.
door Tsenne Kikke - vrijdag 20 mei 2016 21:15

Zeer weinig mensen beseffen in het geheel niet dat de dagdagelijkse verbeeldingswereld een verlengde is van de nachtelijke droomwereld. Maar, hoe leg je dit aan mensen uit? Vooral aan mensen, die de waarheid ervan niet kunnen, willen of durven inzien - of, de woorden gewoonweg verwerpen?

Vergelijk het, bijvoorbeeld, met de nachtelijke sterrenhemel: het is niet omdat we overdag de sterren niet zien, dat ze er niet zijn. Hetzelfde geldt dus voor de beelden van onze nachtelijke droomwereld, die ook overdag in een soort van onzichtbaar veld onder de schedelpan blijven ronddwalen. Kortom: één van de vele eigenschappen van de hypnotische slaap waarin de mens vertoeft. Maar, natuurlijk hoeft je er geen woord van te geloven - doch, zoek het voor jezelf uit.

Vooral jonge mensen hebben weinig of geen controle over die verbeeldingswereld, en vatbaar voor elke vorm van suggestie. Om die reden kunnen ze dan ook vrij gemakkelijk worden gehersenspoeld. Bijvoorbeeld...

Het begon al drie weken geleden, namelijk op 29 april, toen een 20-tal kinderen tussen de 11 en de 14 jaar oud van de Elsa Perea Flores School in Peru doodziek werden. Allen vertoonden ze dezelfde tamelijk angstaanjagende symptomen, waaronder: spiertrekkingen, flauwvallen, braken, deliriumverschijnselen en schuim op de mond.

Bovendien deelden ze allemaal een andere, verontrustende eigenschap, zijnde: een gedeelde hallucinatie, waarbij ze achtervolgd werden door 'een lange man met een baard, die in het zwart was gekleed'.

Sindsdien werden andere kinderen door dezelfde suggestie overvallen. Op 8 mei, bijvoorbeeld, werden een 80-tal kinderen van dezelfde school - tussen haakjes: voor 95% meisjes - het slachtoffer van wat 'een besmettelijke demonische bezetenheid' werd genoemd.

Onderstaande videobeelden geven meer weer dan woorden kunnen beschrijven.

Spiritisme

Bij nader onderzoek stelde men vast dat de kinderen met een ouijabord hadden gespeeld; dit, met de bedoeling de geesten van de stervelingen op te roepen, die op de plaats waar de school is gebouwd ooit waren begraven. Iedereen uit die streek wist dus dat de school op een massagraf van de Mafia was opgetrokken - en, negen kansen op dit werd er tijdens het oproepen van die geesten met een hypnotische postsuggestie gewerkt.

Zoals ik reeds eerder schreef: indien je iemand tijdens een hypnosesessie in een trancetoestand brengt, kan je de suggestie in iemands hoofd leggen, dat hij morgenvroeg om exact 10 uur het bezoek zal krijgen van Superman. En, jazeker: de volgende dag zal de persoon in kwestie daarvan gewag maken en bij hoog en laag zweren dat hij Superman, of 'de Man in het Zwart' daadwerkelijk met eigen ogen heeft gezien.

Natuurlijk verscheen er vrij snel een priester op het toneel om de overblijvende schoolkinderen met wijwater te besproeien..., niet enkel en alleen omdat hij hen op zijn manier tot zijn geloof wilde bekeren, maar omdat die man op dat moment in een even  diepe slaap vertoefde als eender wie jij kent.

Dezelfde beelden, maar dan op een spannende manier gebracht ...

Commentaar


Bibbi Gepost op: 10/09/2019 1:35:50
Bibbi

Omg ik had dat al eens gezien en ook andere you tube filmpjes over  mensen die met dat bord spelen terwijl het bekend Is dat dat bord bezeten Is er zitten demonen in die zelfs zichzelf een naam hebben gegeven en nu al wereld bekend zijn Door die filmpjes. Het is zo gevaarlijk en toch blijven jongeren en Denk ook meschien ouderen het doen uit nieuwsgierigheid en het gevaarlijke Is spannend. Ik beken eerlijk dat ik het vroeger ook heb gedaan en ik ben heel benieuwd goed geschrokken en heb daarna erg lang nog last gehad ervan en die angst gaat nooit meer weg. Ik raad iedereen af en mensen die niet in demonen en geesten geloven die zijn gelijk overtuigd als ze die filmpjes op you tube kijker dat toch meer Is tussen hemel en aarde. Dan valt dit filmpje nog reuze mee. Handen af van occultisme er word niet voor niets voor gewaarschuwd Door  GOD

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2022 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht