ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Verbeelding wordt werkelijkheid: aliens bestaan echt !

De documentaire 'Sirius' toont voor het eerst 'alien' aan de wereld.
door Tsenne Kikke - woensdag 10 april 2013 17:11

Mensen verblijven in een droom- en verbeeldingswereld en leiden, of lijden, een puur automatisch bestaan. Ze leiden, of lijden, een leven, waarin alles gebeurt en alle dingen de mens spontaan overkomt. Natuurlijk hoef je me niet te geloven. Tenslotte is geloven geen écht weten en zijn de woorden niet van mij afkomstig, maar van Gurdjieff.

Dromen over een betere toekomst, een betere wereld, een beter leven na dit leven, enzovoorts. Enkel en alleen schokken kunnen mensen uit hun droomwereld, of nachtmerrie, doen ontwaken. Anderzijds wil geen mens de waarheid kennen...

Zijn er aliens op deze Aarde?

Waar of onwaar: er zijn grenzen. De kans is groot dat de helft van de wereldbevolking geloof hecht aan al die verhalen over aliens die onze Aarde bezoeken of hier verblijven, over ufo's die overal zomaar rondvliegen zonder ergens te landen, over aliens die mensen ontvoeren, en zo meer. Dit heeft al niet meer met dromen of verbeelden te maken, maar met ...: zeg het maar zélf.

Vroeger hechtte men eenzelfde soort geloof aan het bestaan van heksen, tovenaars, elfjes, vampieren, weerwolven, aan engelen, die in mensengedaante onze Aarde een bezoekje brachten, zombies, et cetera. Maar toen waren mensen ietwat ongeletterder, onwetender, primitiever, bijgeloviger, ... noem maar op.

Naar het schijnt zal de documentaire 'Sirius', die later deze maand uitkomt, heel wat stof in mensenbreinen doen opwaaien. Want, wat er in de hersenen besloten zit, wacht op prikkels van buitenaf, om bevestingen te verkrijgen en om dat stof te doen opdwarrelen.

Hoe die dingen in de hersenen zijn binnengeraakt? Geen mens die dat weet. Hoogstwaarschijnlijk van ooit te hebben gehoord, of gelezen. In elk geval zijn de meeste dingen 'geleende kennis' en dus geen waarachtig 'bezit', noch een écht 'weten'.

In 'Sirius' zal er voor het eerst beelden worden getoond van een 'échte' piepkleine alien, die jaren geleden in de Chileense Atacama woestijn gevonden werd. Dat wordt er alleszins in beweerd.

Steven Greer, grondlegger van het 'Disclosure Project' en het 'Studiecentrum voor Buitenaardse Informatie', werkte samen met regisseur en Emmy-winnaar Amardeep Kaleka teneinde die film te realiseren.

De documentaire onthult - naar het schijnt - dat onze Aarde al meermaals is bezocht geweest door buitenaardse wezens - maar, dat dit steeds werd geheim gehouden... onder druk van een militaire, industriële en financiële elite.

Getuigenverklaringen van 'vooraanstaande wetenschappers' en officiële documenten, die het bestaan van aliens 'aantonen', passeren in de 'geloofwaardige' documentaire de revue. Daarnaast claimen de vorsers achterhaald te hebben welke alternatieve energie buitenaardsen gebruiken om op korte tijd immense afstanden af te leggen.

En al dit komt uit de hoofden van mensen die zich 'wetenschappers' noemen, of 'intelligent'. Natuurlijk is er over de laatste 50-tal jaren zoveel over ufo's en buitenaardse wezens gepubliceerd, dat elk kind in volle overtuiging niet enkel en alleen in de Kerstman, een Sint, godheid, of Paashaas geloof kan hechten, maar ook in het bestaan van aliens.

En, van zodra een geloof eenmaal in het brein verankerd is, is het bijna onmogelijk om het, tezamen met de wortel, te verwijderen. Tenslotte bepaalt de inhoud van het brein alle menselijke gedachten, gevoelens, dromen, wensen, verlangens, begeerten, handelingen, enzovoorts. Kortom: wat erin zit, komt eruit. Het kan ook niet anders.


Verbeelding kent geen grenzen. Misschien ken je het verhaal over de 'Geheime Dienst', die president Obama beschermt? Er bestaat zelfs een 'videobewijs' van.

In het kort: tijdens Barack Obama's speech op 4 maart 2012 op de AIPAC Policy Conference werd een, op zijn zachtst uitgedrukt, bizarre aanwezigheid gespot. Eén van Obama's veiligheidsagenten leek immers verdacht veel op een alien. 'Een reptielachtige hominoïde' werd hij op het internet genoemd.

In elk geval, indien je goedgelovig bent en gevoelig voor het alien-fenomeen, zou je kunnen zweren dat het allemaal de waarheid is en niets dan dé waarheid.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2022 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht