ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

10 merkwaardige verhalen over Ufo's, aliens en ontvoeringen door buitenaardse wezens

Sommige mensen zijn er écht van overtuigd dat aliens in hun ufo's onze Aarde bezoeken en mensen ofwel ontvoeren, ofwel aan een soort van medisch onderzoek onderwerpen.
door Tsenne Kikke - vrijdag 30 september 2011 4:40

Indien duizenden mensen, miljoenen of miljarden misschien, in het bestaan geloven van buitenaardse wezens, die onze planeet Aarde een bezoekje brengen - dan mag men nog sceptisch zijn - twijfel kan in onze hersenen - net als een onzichtbare ufo - beginnen rondspoken. Maar, zolang de verbeeldingswereld daar geen vaste vorm aan geeft, is die twijfel geenszins schadelijk.

Om dit nieuwsberichtje voor de ufo-gelovigen zo aangenaam mogelijk te maken, zal ik mijn persoonlijke meningen ditmaal niet afdrukken, opdat je zelf - op een ‘objectieve’ manier - tien van de honderden verhalen kunt inlezen en er een eigen opinie over nahouden.

Zo zul je kunnen kennismaken met 'De Allegash Waterway Ontvoering', het verhaal van Betty Andreasson, de zaak 'Betty en Barney Hill', de ervaring van sergeant Charles L. Moody, de ontvoering van twee families uit Australië, mensen die 'Men in Black' over de stoep kregen, het verhaal van John Salter & Zoon, waarom Whitlet Strieber een boek over alien ontvoeringen schreef, je zult iets kunnen lezen over de drie vrouwen uit Kentucky waarop aliens een medisch onderzoek uitvoerden, om te eindigen met het verhaal van Philip Spencer, een politieagent.

Neen, ik had de belofte gegeven om mijn opinie niet uit schrijven. Tenslotte is de kans groot, dat anderen veel meer van dé waarheid afweten dan ikzelf.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2019 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht