ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Stiltemeditatie

Details


O.l.v. Dorien Quik, voorzitter van de Stichting Bodhisattva, wordt er op de tweede donderdag van de maand een stiltemeditatie gehouden.

Stiltemeditatie is een wijdverbreide en heel eenvoudige wijze om de geest tot rust te brengen zonder dat voorkennis vereist is. Na een heel korte en makkelijk te begrijpen uitleg over de houding van het lichaam en hoe de eigen adem te volgen is kan de meditatie gestart worden. De geest wordt weer vredig en kalm en kan daardoor de leefomstandigheden in alledaagse situaties beter aan en is hierdoor minder afhankelijk van invloeden van buiten af. Hij wordt evenwichtig en kan hierdoor langer vertoeven in zijn natuurlijke staat die vredig en alert is.

Op deze avonden zullen we anderhalf uur in stilte met elkaar zijn. De stilte zal zo nu en dan door een klank worden onderbroken waardoor de geest zich weer kan opladen om helder en alert te zijn.

Maximaal aantal deelnemers: onbeperkt

Organisatie


Stichting Bodhisattva

Wanneer en waar gaat dit door?


WanneerLocatie
donderdag 8 juni 2017, 20u00 tot 21u30 Prins Alexanderweg 54b, 3712 AB Huis ter Heide (Zeist), Nederland

Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht