ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Rozenbottel: goed tegen rug- en gewrichtspijn

Rozenbottels zijn rijk aan vitamine C en bevatten verder ook vitamine A, B1, B2 en E.
door Tsenne Kikke - dinsdag 21 augustus 2018 9:37

Rozenbottel is een natuurlijke ontstekingsremmer zonder de bijwerkingen van klassieke ontstekingsremmers. Twee derde van de patiënten met artrose ondervonden verbetering met 2,5 à 5 gram poeder van rozenbottel. Ook verlichting van rugpijn en reumatische pijn kan behaald worden, al zijn die effecten minder goed bestudeerd.

Rozenbottel heeft een ontstekingsremmende werking gelijkaardig aan die van endomethacin, een farmaceutische ontstekingsremmer die bijwerkingen kan uitlokken, zoals maagzweren en maagbloedingen.

De smaak is vrij sterk: je moet er dus wel van houden. Rozenbottel bevat meer vitamine C dan citroenen, het is erg rijk aan foliumzuur, en de belangrijkste werkzame stof zou 'galactolipide' zijn.

Rozenbottel werkt op een andere manier dan farmaceutische ontstekingsremmers, dus beide kunnen probleemloos gecombineerd worden.

Bron: www.abcgezondheid.be

Ja!... Spiritualia is er speciaal voor jou; dit, dankzij enkele sponsors!

Maar, er is nog immer nood aan meerdere: niet enkel en alleen om de zware kosten van deze website te helpen dragen, maar vooral om met-ter-tijd een budget te vergaren waardoor de website naar buiten toe beter kan worden gepromoot, en dus nog een véél groter publiek zal kunnen aantrekken, inclusief meerdere interessante vrijwillige bloggers, misschien. En, sponsoren kan al vanaf 1 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link.

En, indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf via Zoek&Vind aanmelden. En jawel: indien je geen behoefte hebt aan klandezie of naambekendheid - om het zo diplomatisch mogelijk uit te drukken - kan het ook volledig gratis natuurlijk.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:
Mijn e-mail adres:
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht